Nagy a forgalom Nyírszőlős és Kótaj között

Akt.:
Nagy a forgalom Nyírszőlős és Kótaj között
© Illusztráció
Nyíregyháza – A 38-as főúton Jánosbokor és Nagycserkesz között, valamint a 36-os főúton Varjúlapos és Gyulatanya között folytatódnak a munkálatok, fokozott figyelemmel közlekedjenek! Az aszfaltozás mindkét helyszínen hétfőn kezdődik.


– Nagy a forgalom Nyírszőlős és Kótaj között, ahol több helyen sebességkorlátozás van érvényben, akárcsak Nyírszőlős belterületén.

– A hétvégén megnövekedett forgalomra kell számítani a főútvonalakon. A Tokaji úti piacra behajtásnál vegyék figyelembe a forgalmirend-változásokat, a gördülékeny közlekedés érdekében kövessék a forgalomirányítók jelzéseit.

– Szombat reggel Nyíregyházán, a Hatzel tér és a Szent István utca között felvonulást rendeznek, a lebonyolításban polgárőrök segédkeznek.

felvo

– A Mező utcát az átépítés miatt hétvégén is érdemes elkerülni, a páros oldal leállósávjában egy szakaszon megállási tilalom van érvényben.

– Csütörtökön Nyírlövő és Mátészalka belterületén történt közlekedési baleset, a 38-as főúton kutyát gázolt egy gépkocsi – tájékoztatott Bordás Béla közlekedési tudósító.

KM
hirdetés