Nagy „bulira” készül a 40 éves Arany-iskola

Méltón ünneplik a jeles jubileumot
Méltón ünneplik a jeles jubileumot - © Fotó: iskola
Nyíregyháza – Iskolánk az idén ünnepli fennállásának 40 éves jubileumát – sok programot tervezünk a méltó megemlékezésre.

Minden „aranyost”, a volt 9-es iskolába járt diákot várunk, hogy együtt idézzük fel a 40 év örömeit, sikereit. Októbertől jubileumi programsorozatot indítottunk, amely november 11-én egész napos, 1400 embert megmozgató eseménnyel zárul.
Célunk, hogy programcsokrunkkal másoknak is megmutassuk tanulóink széles körű érdeklődését, tehetségét, és tisztelegjünk elődeink eredményei előtt. A rendezvényen terveink szerint jelen lesz egykori diákunk, dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, de visszatérnek hozzánk olimpián, európai és világversenyen szép eredményeket elért sportolók, válogatott kerettagok is.

Szeretnénk megidézni a régi iskola mindennapjait, ezért fotókat, tárgyi emlékeket várunk az iskolatörténeti kiállításhoz. Tárlatok, koncertek, versenyek, előadások, bemutatók, tanár–diák sportmérkőzések és az iskolatorta felvágása teszik emlékezetessé november 11-ét. A programra a 15 órakor kezdődő gálaműsor, a tanár–diák találkozó és bál teszi fel a koronát.

– Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium –
hirdetés