Nagy elszántság, rövid kispad

Nagy elszántság, rövid kispad
A bajnoki bronzra törő Jászapáti dolgát nehezítenék meg a baktalórántháziak.

Kivágnák a rezet Vágóék vendégeként a baktalórántháziak a labdarúgó NB II Keleti csoportjának zárófordulójában. A Jászapáti a bronzéremre hajt, ezért mindenképpen otthon szeretné tartani a bajnoki pontokat Vojtekovszki Csaba edző csapata, ahová még a szezon előtt igazolt Nagykállóból Vágó és Menougong. A baktaiak jelenleg a 11. helyen állnak, egy ponttal az orosháziak, kettővel a kecskemétiek, hárommal pedig a kazincbarcikaiak mögött.

Bajnoki vizit

A Nyíregyháza–Vác bajnokival zárul a 2005/2006-os idény. Az évad utolsó tétmérkõzésén a már bajnok Duna-kanyariak a Sport 2 TV nyilvánossága elõtt vendégeskednek a Sóstói úti stadionban. A vendégeknél Kovács P. eltiltott, a többiekre számíthat a két edzõ, Gálhídi György és Gergely Károly.

A gondjaink ellenére jó volna pontszerzéssel befejezni a bajnokságot – bizakodott Kovács János, a Baktalórántháza vezetőedzője.

A huzamosabb ideje sérült Szabó R. és Márkus Gy. mellett alig edzett a héten Bodnár, Kozma J., Török és Karkusz, ám mindannyiójukra számítok, még ha nem is teljesen egészségesek. Gdovin és Rakóczi viszont kényszerű okból hiányzik, eltiltásukat töltik, vagyis rövid lesz a kispad. Különösebben nem vígasztal, hogy ellenfelünknél is „besárgult” Somodi. A Jászapáti jó csapat, azonban nincs nagy különbség a felek között, a pillanatnyi forma dönt majd. Őszintén reménykedek a pontszerzésben!

– Ladányi Tóth Lajos –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés