Nagy prédára hajt a Gyarmat

Jakub Daniel (balról) és Lucian Preda a fehérgyarmati színekben képzeli a folytatást
Jakub Daniel (balról) és Lucian Preda a fehérgyarmati színekben képzeli a folytatást - © Fotó: tudósítónktól
Fehérgyarmat – Jakub Daniel és Lucian Preda lehet a szatmáriak két új szerzeménye.


Lassan, de biztosan alakul a Fehérgyarmat NB II-es férfi kézilabdacsapata. Miként azt korábban hírül adtuk, a Ruzsinszki Benjámin, Ferenczi Rajmund alkotta páros, amelynek tagjai az elmúlt szezonban még kettős játékengedéllyel szerepeltek a Gyarmatban, a nyáron végleg az együtteshez kerültek a Nyíregyházi SN-től. Ugyanakkor Albecz Bence visszatért a Nyírbátortól, és ezzel még korántsem zárult le a keret acélosítását célzó „hadművelet”.

A fonalat tovább gombolyítva két, alighanem meghatározó képességű kézilabdázó igazolásán fáradozik a szatmári vezetőség. A huszonkét éves, szlovák jobbátlövő Jakub Daniel, valamint a román élvonalban is szerepelt, huszonnégy éves jobbszélső, Lucian Preda ugyanis immár huzamosabb ideje a Falcsik Miklós irányította legénységgel melegít a szeptember derekán rajtoló bajnoki idényre. A papírmunka viszont nem egyszerű ügyükben, azért él a remény, hogy a nyitányon már mindketten bevethetők lesznek.

A gyarmatiak a hét végén Kisvárdán felkészülési tornán mutatták meg magukat, szombaton pedig – hazai pályán – két edzőmeccset (kezdés: 11 és 15) óra vívnak a második vonalban érdekelt Mezőkövesddel.

KM-KT
hirdetés