“Nagy változások történtek a csapat körül, erre a hétvégére pedig én is nagyon kíváncsi vagyok”

“Nagy változások történtek a csapat körül, erre a hétvégére pedig én is nagyon kíváncsi vagyok”
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Ez a forduló már pénteken elkezdődik, Nagyhalászban debütál az új mándoki edző.

Négy csapatnak két meccs jutott erre a hétre, hiszen a Magyar Kupa megyei elődöntőjét szerdán és csütörtökön játszották. A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály soron következő fordulója már pénteken elkezdődik Tarpán, ahol a baktaiak vendégeskednek.

Eredetileg ősszel lett volna Tarpán a két csapat találkozója, ám mivel a baktai pályának a felújítását elkezdték, még korábban megcserélték a pályaválasztói jogokat. Bizonyára izgalmas meccs lesz, hiszen a vendégek zsinórban háromszor húzták be a három pontot, a tarpaiak pedig öt meccse nem kaptak ki.

Az esélytelenek nyugalma

Vásárosnaményban a rakamaziak vendégeskednek, akik bíznak az eredményes szereplésben, hiszen a csapat nem muzsikál rosszul.

A kótajiak az esélytelenek nyugalmával próbálnak meglepetést szerezni Tuzséron. Miként arról beszámoltunk, a mándoki kispadon változás történt, Dancs Béla távozott, helyét testvére, Attila foglalja el. A debütálás keménynek ígérkezik, hiszen a csapat Nagyhalászban lép majd pályára.

ML

27. forduló (kezdés 17,ifi 15): Szakvezetői várakozások,

Péntek

Tarpa (9.)-Baktalórántháza (10.)

Rozman Sándor, tarpai edző: – Egy nagy múlttal rendelkező Bakta érkezik hozzánk, akik jelenleg is elég jó formában vannak. Viszont mi is, így számomra csak a győzelem az elfogadható.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – A múlt heti mérkőzésen valóban sok volt a könyöklés, hiszen a nézők könyökölve nézték a meccset. Továbbra is szeretnénk szerényen haladni a céljaink elérése felé.

Szombat

Nagyecsed (4.)-Tiszavasvári (8.)

Ádámszki Róbet nagyecsedi játékos-edző: – Ahhoz, hogy a jelenlegi pozíciónkat meg tudjuk őrizni, nyerni kellene és végre hazai pályán is szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat.

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – Elenyésző azon csapatok száma, amelyek keretében évek óta minimális változás történik, és ennek ellenére mégis meghatározó tagja az aktuális bajnokságnak, nos Nagyecsed ilyen csapat. Tény, hogy hazai pályán a papírforma Ecsed javára billenti a mérleg nyelvét, azonban minimális célunkat szeretnénk elérni.

Tuzsér (11.)-Kótaj (16.)

Antal István, tuzséri edző: – Ezután a szép mándoki győzelem után úgy érzem, az egyik legnehezebb feladat jön, de mindenképpen be akarjuk húzni, szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat.

Pók Csaba, kótaji edző: – Az esélytelenek nyugalmával készülünk, de azért mi is vágyunk a sikerre, ehhez alapot adott a sényői meccs.

Vásárosnamény (6.)-Rakamaz (15.)

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – Mivel a Rakamaz a bennmaradásért küzd, biztosan nagyon motivált lesz. A mi szurkolóink viszont hazai pályán győzelmet várnak, amiért mi mindent megteszünk. Még akkor is, ha sok a hiányzó.

Posta Sándor, rakamazi edző: – Mindenképpen nyerni szeretnénk, nem csak a bennmaradás miatt, hanem mert a csapat játéka erre esélyt adhat.

Sényő-Carnifex (1.)-Dombrád (14.)

Sándor Tamás, sényői edző: – Az új edzővel biztos, hogy a játékosok még nagyobb elszántsággal fognak ellenünk játszani, azért is, mert számukra a bennmaradás szempontjából létfontosságú lesz ez a mérkőzés

Tóth János, dombrádi edző: – A Sényő minden tekintetben egy olyan csapat, ami nem a megyében, hanem az egész országban mutatott valamit! Gratulálok a bajnoki címükhöz, amit megérdemelnek és további sikereket kívánok nekik! A csapatunk ki fog menni Kemecsén és játszani fog, mert a sportszerűség ezt kívánja!

Nagyhalász (3.)-Mándok (5.)

Ludánszki István, nagyhalászi játékos-edző: – Győzelem esetén nagy lépést tehetünk a dobogós helyezés megszerzéséhez, mindent meg is teszünk, hogy így alakuljon.

Dancs Attila, mándoki edző: – Az elmúlt hétvégén nagy változások történtek a csapat körül, erre a hétvégére pedig én is nagyon kíváncsi vagyok.

Balkány (7.)-Mátészalka (12.)

Mirgai László, balkányi edző: – Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Mátészalkának minden pontra nagyon nagy szüksége van a bennmaradás érdekében. Mi még továbbra sem egyenesedtünk ki létszámban, de bízom a srácokban , hogy itthon tudjuk tartani a három pontot.

Marius Botan, mátészalkai edző: – A győzelem után jó a hangulat az öltözőben, bízom benne, hogy legalább egy ponttal térünk haza Balkányból.

Fehérgyarmat (13.)-Nyírgyulaj (2.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Zseniális tervet eszeltem ki a hátralévő mérkőzésekre: óriási formajavuláson fogunk keresztülmenni, megszerezzük a bennmaradáshoz szükséges pontjainkat. Utána nyitok egy fagyizót és gazdag leszek…Egyszerű oka van annak, hogy nem eshet ki a csapat: én vagyok az edzője! Hogy legyen mire szerénynek lennem…

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Nem lesz egyszerű meccs, de a győzelem reményében lépünk pályára.
hirdetés