Nagydíjnyertes Mesterbalzsam

Akt.:
Dr. Mengyi Roland, az Országgyűlés gazdasági bizottságának alelnöke (balról) mellett Hudi István, a Global Partners System Kft. ügyvezető igazgatója a díjjal
Dr. Mengyi Roland, az Országgyűlés gazdasági bizottságának alelnöke (balról) mellett Hudi István, a Global Partners System Kft. ügyvezető igazgatója a díjjal - © Fotó: magánarchívum
Nyíregyháza – Magyar Termék Nagydíjat kapott a HillVital Mesterbalzsam gyártója, forgalmazója.

Hatvanhat vállalat hatvanhat pályázata – köztük egy szabolcs-szatmár-beregi – szolgált rá a Magyar Termék Nagydíjakra. Az immár tizenhetedik alkalommal átadott elismeréssel elsősorban olyan vállalkozásokat díjaztak, amelyek termékei vagy szolgáltatásai előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció, értékesítésükben pedig a munkahelyteremtés alapját is képező export tevékenység. A legtekintélyesebb, önkéntes hazai tanúsító rendszer célja, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kiváló minőségű hazai termékeket és szolgáltatásokat, amellyel a fogyasztók döntését is segítik. A díjazott cégek képviselői ünnepélyes keretek között, a Parlament Felsőházi Termében vehették át a díjjal járó trófeát, okleveleket és különböző különdíj elismeréseket.

– Két és fél éve vagyunk a piacon, és minden évben háromszoros növekedést produkáltunk. Ez nagyban köszönhető egy húzó termékünknek, a HillVital Mesterbalzsamnak, ami tizenkét válogatott gyógynövény kivonatát tartalmazza, teljesen természetes natúr kozmetikum, ami nem csak rá van írva, hanem tényleg ártalmatlan, kizárólag természetes, jótékony összetevőkből áll – reagált Budai Péter sajtószóvivő. – Olyannyira elkötelezettek vagyunk, hogy egy saját fejlesztésű gyártástechnológiának köszönhetően a termék tartósítását is vegyszerek nélkül oldottuk meg. Saját felmérés alapján 94 százalékos vevői elégedettsége van a Mesterbalzsamnak, ennek köszönhetően eddig körülbelül 40 ezer magyar családnál, 450 viszonteladó partnernél és 10 nagykernél található meg a HillVital Mesterbalzsam.

– Gyógynövényes balzsamból annyi van a piacon, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Ám olyan gyógynövényes balzsam, amely 94 százalékos vevői elégedettséggel és Magyar Termék Nagydíjjal büszkélkedhet, mindössze egy van: a HillVital Mesterbalzsam. Azt gondolom, hogy ez magáért beszél. Nagy megtiszteltetés a számunkra ez a díj, mert egy olyan eszköz van a kezünkben, ami egyértelműen szemlélteti a leendő vásárló számára a bizalmat, és a minőséget. Reményeink szerint a Magyar Termék Nagydíj segítségével olyan bizalmat érdemelhetünk ki, amely révén nem csak sokkal stabilabb hazai pozíciót érhetünk el, de az egyre növekvő export tevékenységünk is ugrásszerű fejlődésnek indulhat.

Ladányi Tóth Lajos

Egészségmegőrző profil

– Noha a Global Partners System Kft. díjazott, ehelyett inkább a HillVital-t, mint márkanevet szeretnénk erősíteni. A HillVital profilja az egészségmegőrzés. Elsősorban gyógykozmetikumokat gyártunk és forgalmazunk, de a termékpalettán megtalálhatóak a teakeverékek, étrend-kiegészítők és egyéb kozmetikumok. Főként gyógynövényeket használunk fel, továbbá kizárólag természetes hatóanyagokat, összetevőket alkalmazunk a termékeink gyártása során. A célunk olyan egészségmegőrző termékeket eljuttatni a fogyasztóknak, amelyek természetes hatóanyagokat tartalmaznak, egészségkárosító hatással nem rendelkeznek, és végső soron valóban hatékony segítség a vásárlójának.
hirdetés