“Nem mindig az a csapat nyer, amelyik jobban játszik”

A zöld mezes ecsediek győzelemmel kezdtek Naményban
A zöld mezes ecsediek győzelemmel kezdtek Naményban - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Magasabb osztályban úgy nyilatkoznának, hogy néhány csapat erőltetett meneten van túl a Tiszántúli takarék megyei I. osztályban.

Kedden a Tarpa, szerdán az Ibrány, a Nagyecsed, a Csenger, a Mándok, valamint Ófehértón a Baktalórántháza és a Balkány is kupameccset játszott a megyei selejtező második körében .

Kupánvágós meccs után

Miként azt már megemlítettük, utóbbi két csapat paprikás hangulatú meccse balhésan, kupánvágásokkal ért véget, aminek bizonyára lesz következménye.

Az ünnepi hétvégén az új bajnokság második körében ismét körvonalazhatják a csapatok, hogy mi várható tőlük a pontvadászatban.

Pont nélküliek párviadala

A győzelemmel indítók közül a Kisvárda Master Good II. a vereséggel kezdő mándokiakat fogadja. A Tiszakanyár és a Nagyecsed is otthon szeretné duplázni pontjai számát, a kanyáriak a betliző csengeriek, az ecsediek pedig az egy ponttal kezdő szalkaiak ellen. A baktalórántháziak Nyírgyulajban, a tarpaiak Ibrányban vizitálnak.

A pont nélküli kezdők közül ketten egymás ellen mérkőznek, hiszen Nagyhalász a Tiszavasvárit fogadja. Utóbbiaknál a vasváriak egykori gólvágója, Fazekas Viktor lesz a beugró edző.

A sokak számára nem kis meglepetéssel vereséggel kezdő Vásárosnamény a döntetlennel rajtoló fehérgyarmati alakulat vendége lesz vasárnap.

Döntetlenesek Balkányban

Balkányban a szintén döntetlennel kezdő kezdő Gyulaháza vendégeskedik.

KM


Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 2. forduló (kezdés: 17, ifi:15), szakvezetői várakozások

Szombat

Tiszakanyár (5.)–Csenger (15.)

Csáki Róbert, tiszakanyári edző: – Örültünk az első fordulóban aratott idegenbeli győzelmünknek, de helyén kezeltük a dolgot. A sok pozitívum mellett akadtak hibáink is, amelyeket megpróbáltunk a héten kijavítani. A Csenger hazai pályán a hétvégi bajnoki és a hétközi kupameccsét egyaránt elveszítette, de ez nem téveszt meg minket. Biztos vagyok benne, hogy egy kiélezett mérkőzés lesz, melyen győzni szeretnénk, de gondolom, az ellenfél is így van ezzel.

Csík Tibor, csengeri edző: – Két sikertelen meccs, a bajnoki és a kupa után szeretnénk megtörni a jeget.

Nyírgyulaj (9.)–Baktalórántháza (2.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – A rajtot alaposan elrontottuk, de mindent megteszünk majd hazai pályán a győzelemért.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Jól kezdtük a szezont, szeretnénk így is folytatni. Remélem, sikerül átmenteni azt a formát erre a meccsre is, ami nem lesz egyszerű, hiszen egy jó nagyon csapat otthonában játszunk.

Nagyecsed (3.)–Mátészalka (8.)

Ádámszki Róbert, mátészalkai edző: – Szomszédvári rangadó. Remélem, nem kell motiválni senkit a mérkőzés fontosságáról. Egyértelműen hazai győzelemben gondolkodunk.

Marius Botan, mátészalkai edző: – Nehéz találkozó lesz, remélem, felnövünk a rangadó színvonalához. Amennyiben okosan játszunk, ponttal vagy pontokkal térhetünk haza.

Vasárnap

Nagyhalász (12.)–Tiszavasvári (16.)

Ludánszki István, nagyhalászi játékosedző: – Hazai pályán csak a három pont az elfogadható, szükségünk lesz a jó helyzetkihasználásra.

Fazekas Viktor, megbízott tiszavasvári edző: – Egy lelkes nagyhalászi közönség és egy nagyon jó hazai csapat otthonába látogatunk, de mi a saját játékunkra alapozva a győzelemre törekszünk.

Kisvárda Master Good II.(1.)–Mándok (14.)

Erős Gábor, kisvárdai edző: – Igazából nagyon várom a mérkőzést, mert kíváncsi vagyok arra, hogy a jó kezdés után mire lesz képes a csapat. Azt gondolom, hogy ez már egy komolyabb erőpróba lesz. Szép lassan, fokozatosan el tudjuk majd helyezni magunkat a bajnokságban, hogy valójában mire is lehetünk képesek.

Kiss Gábor, mándoki edző: – Az általunk elpuskázott bajnoki nyitányon láthattuk, hogy milyen akarattal és elszántsággal kell pályára lépni. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy többen is mélyen a tudásuk alatt játszanak. Az előttünk álló mérkőzésen szeretnénk a botlásunkat kijavítani, ami azonban nem ígérkezik egyszerű feladatnak.

Fehérgyarmat (7.)–Vásárosnamény (13.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Igazi rangadó elé nézünk, ha át tudjuk menteni a nyírgyulaji formánkat, és függetleníteni tudjuk magunkat a csapat életében történt tragédiáktól, akkor jó meccset láthat a remélhetőleg szépszámú közönség.

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – Nem tudom a játékosaimat elmarasztalni, mert az elmúlt mérkőzésen mindent megtettek a sikerért. Viszont bebizonyosodott, hogy nem mindig az a csapat nyer, amelyik jobban játszik. Ezért Fehérgyarmaton nemcsak jobban, hanem eredményesebben is akarunk játszani

Balkány (6.)–Gyulaháza (10.)

Mirgai László, balkányi edző: – A gyulaháziak az Ibrány ellen nagyon jó teljesítményt nyújtottak, azt gondolom, ha azt a fegyelmezett játékot ellenünk is tudják produkálni, akkor nehéz mérkőzésre számítok. A helyzetkihasználásunkon mindképpen javítani kell ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Ezer sebből vérzünk, az ibrányi mérkőzés után Horváth Mikit is elveszítettük, vele együtt már öt meghatározó játékosunk hiányzik. Ennek ellenére bízom a jó eredményben, nem feltartott kezekkel megyünk majd ki Balkányból.

Ibrány (11.)–Tarpa (4.)

Madalina György, ibrányi edző: – Nemcsak jó, hanem hasznos mérkőzést is játszottunk szerdán, a Nagyecsed ellen. Olyan találkozó volt, amelyből remélem, profitálunk a hétvégi bajnokin, és megkezdjük a felzárkózást az élbolyhoz.

Márton István, tarpai edző: – Sajnos a kupameccsen bebizonyosodott, hogy a fiataljaink nagy része egyelőre alkalmatlan a felnőtt futballra, de még ettől is fájóbb, hogy az akarat és az alázat is hiányzott. Minden esetre azt megígérhetem, hogy vasárnap egy teljesen más csapat fog pályára lépni Ibrányban.Nagyecsed.
SZON.HU


hirdetés