“Tudjuk, mit akarunk, nem tisztes helytállást, hanem pontokat”

Akt.:
A zöld nadrágos vasváriak szeretnének kibabrálni a volt edzőjük irányította mándokiakkal
A zöld nadrágos vasváriak szeretnének kibabrálni a volt edzőjük irányította mándokiakkal - © Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Elléphet üldözőitől a megyei első osztály három, élen álló csapata.

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály negyedik fordulójában a döntetlennel való kezdés után két meggyőző sikert arató, és a szerdai Magyar Kupa-selejtezőben is diadalmaskodó, ezzel főtáblára kerülő Ibrány a sereghajtó Tiszavasvárihoz látogat.

Az első győzelem reményében

A múlt héten épp az utóbbit verte meg 6–1-re a Tarpa, amely az első pontszerzése és egy hétközi kupameccs után érkező Mándokot fogadja.

Az előző körben szerezte meg első pontját a Csenger is, a Nagyhalász azonban nem hagyná, hogy hétvégén ismét örülhessen az újonc.

A Vásárosnamény az előző fordulóban nagy vereséget szenvedő Tiszakanyár vendégeként próbálja megszerezni első győzelmét. Hasonló cipőben jár a Mátészalka is, igaz, nekik még a naményiaknál is nehezebb dolguk lehet a veretlen Baktalórántháza ellen.

Nagy meccsek következnek

A mezőny egyetlen százszázalékos együttese, a Nagyecsed a még nyeretlen, szerdán kupameccset játszó Balkányt fogadja.

A forduló legkiélezettebb meccsét játszhatja egymással az egyaránt veretlen Kisvárda Master Good II. és a Nyírgyulaj.

Nagy izgalmakra van kilátás Fehérgyarmaton is, ahol az első három meccset koronáznák meg egy győzelemmel, míg az Ibrány ellen is pontot szerző Gyulaháza az első sikerére hajt.

MK

Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 4. forduló (kezdés:16, ifi:14), szakvezetői várakozások

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Ibrány (2.)

Nagy István, tiszavasvári edző: – Ismét nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, mivel az egyik legerősebb kerettel rendelkező gárda látogat el hozzánk. Azonban ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel lépünk pályára. Épp ellenkezőleg, tudjuk mit akarunk, nem tisztes helytállást, hanem pontokat.

Madalina György, ibrányi edző: – Szinte biztos, hogy hétről–hétre acélosabb lesz a Tiszavasvári és egyre nehezebb lesz őket megverni. Az majd szombaton fog eldőlni, hogy jó időben találkozunk–e velük, de az tény, hogy mindenféleképpen győzni szeretnénk.

Tarpa (5.)–Mándok (12.)

Márton István, tarpai edző: – A bajnokság előtt is sejtettem, hogy kétarcú lesz a csapatunk, ez még egy mérkőzésen belül is igaz. Bízom benne, hogy szombaton a szebbik arcunkat mutatjuk és győzelmünkkel szeretnénk jobbulást kívánni a keddi edzésen bokatörést szenvedő Kanócz Bélának.

Kiss Gábor, mándoki edző: – Hat nap alatt ez lesz a harmadik mérkőzésünk, sérültjeink is vannak, azonban ezek csak másodlagos dolgok, számomra csak a győzelem létezik. Remélem, a játékosaim is így gondolják.

Tiszakanyár (6.)–Vásárosnamény (13.)

Csáki Róbert, tiszakanyári edző: – Múlt szombaton beleszaladtunk egy ötösbe Nyírgyulajon. Ahogy győzelmeinknek sem tulajdonítottunk nagy jelentőséget, így a vereségen is hamar túlléptünk. Az elkövetett hibákat szombaton megpróbáljuk kijavítani az elmúlt szezon negyedik helyezettje ellen. Mit mondjak, nem lesz könnyű feladat.

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: – A Tiszakanyár velünk ellentétben jól kezdte a bajnokságot. Tudjuk, hogy többet várnak tőlünk, tudjuk, hogy több is van a csapatunkban, de ez jó lenne, ha eredményben is megmutatkozna.

Mátészalka (14.)–Baktalórántháza (3.)

Marius Botan, mátészalkai edző: – Végre korrekt játékvezetés mellett szeretnénk egy jó mérkőzést játszani a harmadik helyen posztoló Baktalórántházával.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Egy újabb nehéz mérkőzés vár ránk, egy jó csapat otthonában. Mindent megteszünk az eredményes szereplés érdekében.

Nagyecsed (1.)–Balkány (11.)

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékosedző: – Eddigi szereplésünkre alapozva, a ránk jellemző hozzáállással győzelmet várok együttesemtől. Ez azonban nem lesz könnyű egy jól felkészített Balkány ellen.

Obsitos Norbert, balkányi egyesületi elnök: – Nem véletlenül áll az élen a Nagyecsed, otthon különösen veszélyesek. A szerdai kupameccsel a lábunkban én is kíváncsian várom, mire leszünk képesek.

Vasárnap

Nagyhalász (9.)– Csenger (15.)

Ludánszki István nagyhalászi játékosedző: – Remélem a helyzetkihasználásunk javulni fog az előző fordulóhoz képest. Amennyiben a hozzáállásunk is megfelelő lesz, három ponttal gazdagodhatunk.

Csík Tibor, csengeri edző: – Jó csapattal játszunk, a győzelem igényével lépünk pályára. Mindent pont számít, ezért a döntetlennel sem lennék elégedetlen.

Kisvárda Master Good II. (4.)–Nyírgyulaj (7.)

Erős Gábor, kisvárdai edző: – Egy komoly erőpróba előtt állunk, a tavalyi ezüstérmes ellen lépünk pályára. Kíváncsian várom mire, leszünk képesek.

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Az elmúlt hétvégi jó játékunkat remélem vasárnap meg tudjuk ismételni.

Fehérgyarmat (8.)–Gyulaháza (10.)

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Az eddigi három mérkőzésünk akkor lesz igazán értékes, ha hazai pályán három ponttal tudunk gazdagodni. Talán ez lesz a legnehezebb az eddigiek közül.

Bardi Gábor, gyulaházi edző: – Nagyon bízom benne, hogy az első két mérkőzésen nyújtott formánkat tudjuk hozni. Amennyiben ez párosul kellő fegyelemmel és figyelemmel, akár pontot, pontokat is szerezhetünk.Nagyecsed.
SZON.HU


hirdetés