Nagyecseden két motoros baleset is történt kedden

Nagyecseden két motoros baleset is történt kedden
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén 2017. február 28-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Nyírbátor belterületén közlekedett Nyírgyulaj irányából Nyírbátor központja felé 2017. február 28-án 19 óra 17 perckor egy személygépkocsival közlekedő 29 éves fehérgyarmati lakos. A gépkocsivezető a Gyulaji úton lévő vasúti átjáró tilos jelzése ellenére behajtott a vasúti sínre, ahol összeütközött egy menetrend szerint közlekedő vonattal. A baleset következtében a gépkocsi utasa, egy 30 éves penyigei férfi könnyű sérülést szenvedett.

Nagyecseden, a Komoróczi úton közlekedett 2017. február 28-án kerékpárral egy 65 éves helyi nő, aki az úttest bal oldali útpadkájára akart felhajtani. Mögötte közlekedett segédmotoros kerékpárral egy 50 éves nagyecsedi férfi, aki azért, hogy az ütközést elkerülje, fékezésbe kezdett, és balra kormányozta a járművet, melynek következtében felborult. A baleset során az 50 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Nagyecseden, a Szatmári úton 2017. február 28-án 13 óra 40 perckor kerékpárral közlekedett egy 58 éves helyi férfi, aki balra akart kanyarodni. A kerékpáros kanyarodásakor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy előzésébe kezdett motorkerékpárossal. A baleset során a motorkerékpárral közlekedő 29 éves helyi férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés