A bronz kötelez és inspirál

A nagyhalászi drukkerek kitartanak a kedvenceik mellett
A nagyhalászi drukkerek kitartanak a kedvenceik mellett - © Fotó: Pusztai Sándor
Nagyhalász – A legnagyobb erősítésnek azt tartják, hogy együtt maradtak a nagyhalásziak.

Nagyhalász évek óta a béke szigete. A stabil háttérnek is köszönhetően nyugodtan szorgoskodhatnak a játékosok, és a szakmai stáb tagjai is odateszik magukat Nagy Lajostól Ludánszki Istvánig a legfiatalabbaktól a legnagyobbakig. Az eredmények őket igazolják.

Az előző kiírásban az U19-es és a felnőtt csapat egyaránt az előkelő bronzérmet szerezte meg a Tiszántúli Takarék megyei első osztályban.

Optimális az összhang

– A Sényő és a Nyírgyulaj mögött végeztünk, utánunk következett a többi tizenhárom együttes. A 30 bajnokiból 17-et megnyertünk, a 60 pont és az 57–21-es gólkülönbség önmagáért beszél. Pontosan emiatt a keret 99 százaléka együtt maradt. Mindössze Kasza Ádám távozott Vásárosnaményba, Homonai Nándor pedig a Grund Focisuliból érkezett. A legnagyobb erősítés, hogy együtt maradtunk, és ez nem közhely, hanem tény – említette Ludánszki István edző, aki hálát ad a sors­nak, hogy egy igazi közösséget irányíthat, alakíthat.

– Annyira optimális az össz­hang az öltözőben, hogy tulajdonképpen még azt sem jelentettük ki, mi legyen a konkrét célkitűzésünk. Nyilván a harmadik hely kötelez és inspirál bennünket. Pikáns lesz a vasárnapi kupameccs, hiszen megismétlődik a Magyar Kupa legutóbbi megyei döntője, csak ezúttal nem semleges helyszínen, hanem mi leszünk a házigazdák. Háromesélyesnek tartom a párharcot, sok pluszt ad a csapatnak a lelkes szurkolótáborunk.

LTL

Címkék: , ,


Nagyhalász.
SZON.HU


hirdetés