Járművezetéstől eltiltva kocsikázott Nyíregyházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Járművezetéstől eltiltva kocsikázott Nyíregyházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalász Rendőrőrsének járőrei 2019. január 23-án Nagyhalászban igazoltattak egy 22 éves helyi férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2019. január 23-án Nagycserkeszen elfogtak egy 18 éves nagycserkeszi férfit. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki körözést. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 23-án a megyeszékhelyen ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a 40 éves tiszalöki sofőrt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nagyhalász.
SZON.HU


hirdetés