Baleset miatt késtek a vonatok a Nyíregyháza-Mátészalka vonalon

Akt.:
Baleset miatt késtek a vonatok a Nyíregyháza-Mátészalka vonalon
© Fotó: Pusztai Sándor
Budapest – Baleset miatt késésekre kell készülni a Nyíregyháza-Mátészalka vasútvonalon – közölte a Mávinform hétfő délután az MTI-vel.

Közleményük szerint egy Mátészalkára tartó személyvonat egy útátjáróban gépkocsival ütközött össze Nagykálló és Kállósemjén között. A balesetben nem sérült meg senki.

A helyszínelés idején az érintett szakaszon szünetel a vonatforgalom, ezért a Nyíregyháza-Mátészalka vonalon 30-90 perccel hosszabb lehet a menetidő.

Estére helyreáll a vasúti közlekedés

Várhatóan estére helyreáll a menetrend szerinti közlekedés a Nyíregyháza-Mátészalka vasútvonalon, ahol korábban baleset akadályozta a forgalmat.

A helyszínelés idején a szakaszon szünetelt a vonatforgalom, ami jelentős késéseket okozott. Késő délutánra befejeződött a helyszínelés, így újra elindulhatott a vonatforgalom.

– MTI –


Nagykálló - Motorvonattal ütközött egy autó Nagykállóban Nagykálló belváros felől tartott a kertek irányába egy Dacia hétfő délután. A Biri kerti úton egy vasúti átkelőnél tisztázatlan okból úgy hajtott rá a sínekre a gépkocsivezető, hogy ott Nyíregyháza felől jött a motorvonat és elvitte az autó or...Nagykálló.
SZON.HU


hirdetés