Brüsszelből látogatott haza osztálytalálkozójára

Az 1988-ban elballagott 8. b osztály és volt osztályfőnökük, Klániczáné Erdőhegyi Karolina (középen)
Az 1988-ban elballagott 8. b osztály és volt osztályfőnökük, Klániczáné Erdőhegyi Karolina (középen) - © Fotó: olvasónktól
Nagykálló – Harminc éve, 1988 júniusában ballagtunk el a nagykállói 2-es iskola 8. b osztályából, az osztályfőnökünk Klániczáné Erdőhegyi Karolina volt. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség! – szokták mondani, s mi ehhez tartottuk magunkat – írja olvasónk.

Az idei találkozó megszervezése nem volt egyszerű feladat, talán ez lehetett az oka annak, hogy korábban még nem sikerült összehoznunk egyet sem. Harminc esztendő után tehát először találkoztunk. Sokan élünk ma is Nagykállóban és környékén, de akadt olyan osztálytársunk, aki Brüsszelből látogatott haza, hogy részt vegyen a találkozón. Aki jelenleg a tengerentúlon él, az internet segítségével csatlakozott vidám (osztály)közösségünkhöz. Ketten sajnos már csak „odafentről” láthattak minket. Miután leróttuk tiszteletünket a sírjaiknál, a Kis-tó partján elevenítettük fel az iskolai élményeinket, csínytevéseinket, meséltünk az eltelt évtizedekről, majd éjszakába nyúlóan beszélgettünk, mulattunk. Felejthetetlen, ismétlésért kiáltó napot töltöttünk együtt.

– A szervezők –Nagykálló.
SZON.HU


hirdetés