Először nemet mondott…

By cziffraandi
Asztalos Attila és a Bököny magasra tör
Asztalos Attila és a Bököny magasra tör - © Fotó: tudósítónktól
Bököny – A csak és kizárólag bökönyi játékosokra építő csapat kitörne a megyei harmadosztályból.


Szép volt, jó volt – elég volt. A Bököny hosszú évek elteltével egyértelmű ki akar törni a megyei harmadosztályból: a jelek szerint erre adott az esély.

– Két héttel a rajt előtt azzal a szándékkal kerestek meg a bökönyiek, hogy szeretnék kiharcolni a feljutást – súgta meg Urr László, a Nyírség-csoport élén állomásozó gárda trénere. – Először nemet mondtam, met nem voltam tisztában a körülményekkel, majd mégis beadtam a derekamat egy számomra nagyon fontos ember miatt. Nem bántam meg… Hozzáteszem, az érdem nem egyedül az enyém, Tamás László szerepe meghatározó, és fontos, hogy a vezetőség és a polgármesteri hivatal támogatását élvezzük. Főleg az akarásnak és az edzéslátogatottságnak tudható be a sikeres menetelés, amihez csak annyit: az első alkalommal még csak heten voltunk, majd egyre többen. Persze nem feledkezhetem meg a tényről: a csapat valamennyi tagja bökönyi, áz átlagéletkor pedig huszonkét év!

A csapat négy pontos előnyt halmozott fel a második Grund Focisulival szemben, és már nem is kívánja közelebb engedni riválisát.

– Most már mindenképpen bajnokságot akarunk nyerni. Annál is inkább, mert nem volt számomra idegen a bökönyi környezet, korábban sok barátot szereztem a településről, akikkel mindmáig tartottam a kapcsolatot, az idő múlását jelzi, hogy a csapatban már olyan játékos is van, aki az egyikük fia.

KM-KTNagykálló.
SZON.HU


hirdetés