Halálos baleset Nagykállóban – Egy busz és egy személygépkocsi ütközött

Akt.:
Halálos baleset Nagykállóban – Egy busz és egy személygépkocsi ütközött
© Fotó: katasztrófavédelem
Nagykálló – Teljes szélességében le kellett zárni a 4911-es főút Nagykállón átvezető szakaszát egy halálos baleset miatt szombat reggel.

A nyomok alapján az történhetett, hogy egy Audi érkezett a városba Máriapócs felől, és a Mártírok útjához érve egy kettőskanyarban a gépkocsi az esőtől vizes úton átcsúszott a felezővonalon, és frontálisan nekiment a szemből érkező autóbusznak.

A baleset nyomán a busz a padkára sodródott, a gépkocsiban ülők közül egy személy meghalt, egy megsérült. A rendőrség igazságügyi műszaki szakértő bevonásával indított vizsgálatot a felelősség megállapítása érdekében.


A katasztrófavédelem közleménye:

Menetrend szerint közlekedő autóbusznak ütközött egy személygépkocsi szombat reggel Nagykállóban, a Bátori út és a Mártírok útja kereszteződésében.

A személygépkocsiban ketten sérültek meg, egyikük olyan súlyosan, hogy a többszöri újraélesztés ellenére sem lehetett az életén már segíteni.

dscf5405

A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nagykálló.
SZON.HU


hirdetés