Három autó ütközött Újfehértón – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Három autó ütközött Újfehértón – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: olvasónktól
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Három személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Újfehértón, a Szent István utcában, ahol az ütközés következtében az egyik jármű egy villanyoszlopot is megrongált. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A villanyoszlop helyreállításának az idején átmenetileg ötven fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás.

Motorvonattal ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Nagykállóban, a Széchenyi utcai átjáróban. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a baleseti helyszínelést követően a vasúti sínről eltávolították.

Teljes terjedelmében égett egy huszonöt négyzetméteres, faszerkezetű épület a délutáni órákban Ibrányban, a Károlyi Mihály utcában. A város önkormányzati tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy lakóház udvarán lévő 6,2 kilogrammos PB gázpalack, miután az elzáró szelepe meghibásodott. A helyi önkéntes, valamint a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy porral oltó készülék segítségével oltották el a lángokat, majd a palackban lévő nyomást elengedték. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nagykálló.
SZON.HU


hirdetés