Szabadtéri tűzesetek, kigyulladt bálázógép – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabadtéri tűzesetek, kigyulladt bálázógép – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Vágástéri hulladék és a száraz aljnövényzet gyulladt meg öthektáros területen foltokban csütörtök délelőtt Kállósemjén és Nagykálló között. A nyíregyházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Ötven négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet kapott lángra csütörtökön Timár és Szabolcs között, itt a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy hulladék megsemmisítésére szolgáló bálázó gép csütörtök délután Nyíregyházán, a Tünde utca egyik telephelyén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépből az izzó papírhulladékot kéziszerszámok segítségével eltávolították, valamint két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés következtében nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy nyíregyházi társasház pincéjében csütörtök délelőtt, a Vay Ádám körúton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vízoszlopot. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nagykálló.
SZON.HU


hirdetés