ez a hír járja

2019.06.30. 20:03

A Csillagok háborúja szépségét szemelték ki Batgirl szerepére

Daisy Ridley lehet a DC újabb női főszereplős mozijának főhőse.

Star Wars: The Last Jedi Year : 2017 USA Director : Rian Johnson Daisy Ridley. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: AFP

Fotó: Photo12

A DC univerzum dübörög tovább, és ahogy azt a filmes LRM online is írja, rengeteg produkció van készülőben, többek között Margot Robbie Birds of Prey című mozija, a Wonder Woman 1984, a Shazam 2, a Robert Pattinson-féle új Batman és persze a Batgirl – írja a Híradó.

Utóbbi sorsa látszólag igen mostoha, eredetileg a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon készítette volna, de ő később kiszállt. A forgatókönyvíró azonban már biztosnak tűnik, az Űrdongó írójáé, Christina Hodsoné a feladat.

S bár új rendezővel még nem sikerült leszerződnie a Warner Brosnak, a főszereplőt már kiszemelték.

Az a hír járja, hogy az Ébredő erő és az Utolsó Jedik sztárja, Daisy Ridley lehet Batman női megfelelője.

A szerepre azonban a Tizenhárom okom volt című sorozat fiatal sztárja, Katherine Langford is esélyes. Bár a végleges döntést még nem hozták meg, az oldal szerint a stúdió hamarosan bejelenti a végső nevet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!