Nagyot dobbantana a Dobos

Nagydobos – A szakadék széléről visszatáncoló csapat a feljutásért hajt.

A Nagydobost csaknem három éve kizárták a megye kettőből, mert nem fizette ki időben a nevezési díjat. A harmadosztályba zuhant futballcsapatnak a szakadék széléről sikerült visszatáncolni – az előző idényben egyetlen egy gólon múlt a feljutás. A Lövőpetri elleni utolsó meccsen „csupán” győzni kellett volna – de azt egy dugót” nem tudták bepréselni.
Nem úgy az aktuális szezonban. A Rétköz-csoportban egyelőre a tabellát uraló Herczegh-legénységnek áll a zászló.

– Pillanatnyi elkeseredettség után annál nagyobb ambícióval indultunk neki az új idénynek – Bódi Elek, a nagyadobosi egyesület vezetőségi tagja. – Hozzáteszem, a jelenlegi önkormányzati vezetés a méltóképpen állt a a futballhoz, ami óriási segítséget jelent. A bajnoki cím megszerzése vezérelt bennünket, éppen ezért, már a remélt feljutásra gondolva, szerveztük újra az ificsapatot, valamint a felnőtt keretet is megerősítettük a nyáron. A jelek szerint jól döntöttünk. Az ősz során a csapatjáték dominált, de akadtak olyan meccsek, amikor egyéni villanásokra volt szükség ahhoz, hogy nyerjünk. Fontos kihangsúlyozni, Herczegh Attila játékos-edzőnek nagy szerepe van abban, hogy fokozatosan egységessé vált a társaság.
A Nagydobos három ponttal előzi a a legfőbb ellenlábasnak titulálható Tiszamenti SE-t, azaz még közel sem lefutott a különcsata.

– A Tiszamanti SE-t idegenben győztük le, ha a „visszavágón” ismételni tudunk, azt gondolom, jó sanszunk lesz az élen végezni – jósolta Bódi Elek. – . Nagy játékosmozgás nem várható a télen, hisz a keret tagjai bizonyították, alkalmasak a feladat megoldására. Az egyesület pályázat úton is elérte első sikereit, felszerelés vásárlására, a teljes sporttelep körbekerítésére, valamint lelátó építésre nyertünk pénzt.

KM-KT
hirdetés