Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Házassága csendes időszakban van. A partnerével nem tudnak mindig ugyan szót érteni egymással, de ne bosszankodjon. El fog múlni ez az állapot és újra egymásra találnak. Fogódzót, igazi barátot keres, hogy megossza vele az elmúlt napokban történteket és együtt elemezzék, átbeszéljék a lehetséges fejleményeket. Hallgassa meg a tanácsait, de ne hagyja magát befolyásolni, a döntését saját magának kell meghoznia.

 

Bika 04.21.-05.21.
Kedvező hatások érik, jó híreket hall, azaz összességében jól indul ez a hét is. Közvetlen környezetében olyan elmozdulások történnek, melyek megerősítik a pozícióját. Ezt, ha mástól nem, majd kollégái magatartásából is megérezheti. Tudjon különbséget tenni a hajbókolás és a valódi barátság között, most ugyanis az előbbiből lesz bőséges kínálat. Sikerei ellenére, vagy talán éppen azért, magányosnak érzi magát.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Ügyesen alakítja a napi kapcsolatait, és ez igen kedvező hatással lehet az üzleti lehetőségeire. Ez a helyzet először boldoggá, majd kissé elbizakodottá teszi. Megfeledkezik legendás óvatosságáról, konzervativizmusáról, nagyon hisz a saját szervezőerejében. Előfordulhat, hogy egy csábítóan új ötlet kedvéért kockára teszi mindazt, amit eddig elért, ami eddig stabil volt, de véleménye szerint nagyon unalmas.

 

Rák 06.22.-07.22.
Úgy látszik, nem érnek hamar véget a szép napok, hála istennek! Szerencsére a környezete is osztozik az ön jókedvében. Így ma sem kell zavaró körülményekkel számolnia, nyugodtan átadhatja magát az ünnep hangulatának. Ne feledkezzen el arról, hogy nem a szellemét kell művelnie. Törődjön többet a külsejével is. Ideje volna felújítani a ruhatárát, változtatni a frizuráján. Nem fog kárba veszni a fáradozása.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Alkotókedve, tettvágya újra a régi, tervein semmit sem módosított. Úgy érzi, jó lehetősége nyílik a változtatásra. Éppen ezért éri hideg zuhanyként a hír. Mellőzésével kollégái sem értenek egyet, Ön pedig lelki válságba kerül. A siker legparányibb szikrája sem lebeg elérhető távolságban és ez bizony több, int hervasztó. Fel a fejjel, gondoljon arra, hogy a bajban több barátra lelt, és természetesen családtagjai is Ön mellett állnak.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Ez a hét kedvez minden olyan vállalkozásnak, amelyhez szerencse is szükséges. Próbáljon hát szerencsét: sorsjeggyel, régóta vajúdó lakáshelyzete és egyéb, eddig kimozdíthatatlan ügyei rendezésével. Most vigye dűlőre, hogy számíthat-e komolyan az előléptetésre, fizetésemelésre, jutalomra, amivel idáig csak biztatták. Vesztenivalója nincs, legfeljebb végre tisztán lát. Ez is jobb az idegesítő várakozásnál.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
A nyakába szakad minden. Családtagjai rokonokat látogatnak, vagy egyszerűen csak lustálkodnak, így a munka oroszlánrésze Önre marad. Nem bánja, hiszen kedvére való, amit csinál. Minél jobban beleássa magát, annál sziporkázóbb ötletei támadnak. Este mindenki, de legfőképpen Ön, megelégedéssel nyugtázza, hogy egyedül is képes volt megbirkózni a feladattal, mégpedig kiválóan. A siker is kizárólag az Öné.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Derűs, oldott nap ez a mai. A férfiak feltétlenül locsolják meg a hozzájuk legközelebb álló hölgyismerősöket, rokonokat. A locsolkodás jó alkalom arra is, hogy új ismeretségeket kössenek: lehet, hogy most találják meg párjukat – ez természetesen a hölgyekre is vonatkozik. Szent a béke a családban is. Ezt lehetőleg ne rontsa el azzal, hogy leszólja partnere főztjét, avagy jól odamondogat a férjének. Áldott Húsvéti Ünnepet!

 

Nyilas 11.23.-12.21
Ezen az eseménydús hétfői napon tanújelét adhatja egyik alapvető tulajdonságának, az igazságszeretetnek. Vitás ügyek döntőbírájaként, a meghozott, mindenki által elfogadott döntéseinek köszönhetően széles körű elismerésben lesz része. Sikere nem alaptalan, de ne feledje el, partnere is több megértést kíván, most nagyon érzékeny. Igyekezzen a kedvében járni, meglátja, erőfeszítései nem lesznek hiábavalóak.

 

Bak 12.22.-01.20.
Ha valaki csak azért akaszkodik a nyakába, mert a saját terheit képtelen egyedül cipelni, igyekezzen neki tanácsot adni, de arra ügyeljen, még véletlenül se vegye át a terhét. Elvégre elég a saját életünket élni, megvan Önnek is a maga baja. Ha estére mégis hullafáradtnak érzi magát, az nem csak a szellemi megterhelésből fakad. Ne tékozolja feleslegesen az erejét, Önnek is szüksége van rá.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Rokona, aki mindenben csak a javát akarja, meg van arról győződve, hogy megtalálta az ön számára megfelelő életpályát. Talán valóban ez a helyzet, ám a legfontosabb az, hogy elsősorban mindig a szívére hallgasson. Egy befektetési lehetőségben hatalmas üzletet lát, és valószínűleg nem is téved. Józan és megfontolt álláspontja az élet és a pénzkereset dolgait illetően most igazán helyén van és indokolt.

 

Halak 02.20.-03.20.
Eseménydús napra ébredt. Olyan aktivitást fejt ki mindenben, amibe belefog, ami komoly ellentétet teremt Ön és szomszédjai, barátai között. A dolog végén azonban mégis elégedetten dőlhet hátra, olyan emberek támogatását nyerheti meg, akikre eddig nem i számíthatott. Ma feszültségek keletkezhetnek szüleivel, vagy gyermekeivel. A problémák megoldása sok ügyességet igényel. A közlekedés során legyen óvatos. Egy apró figyelmetlenség komoly balesethez vezethet.

Címkék:hirdetés