Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp – vasárnap
Napi horoszkóp – vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.
Jól tette, hogy készen volt kompromisszumot kötni. Jól mérte fel a helyzetet, ellenkező esetben a munka megfeneklik és Önt is pellengére állíthatták volna emiatt. Döntése azonban megoldotta ezt a kényes helyzetet. Rosszul teszi, hogy nem kérdéseket tesz fel barátainak, mert ők ezt érdektelenségnek vélik. Nem felejtkezett meg egy fontos telefonhívásról? Még nem késő felhívni és felköszönteni.

 

Bika 04.21.-05.21.
Ki gondolta volna, hogy egy ilyen kis ügy ekkora hullámot vet, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe kerül egy elejtett megjegyzés miatt. Most aztán nem győzi magát tisztára mosni a rokonság előtt. Jó néhány vacsorába és temérdek ajándékba kerül, hogy lassacskán elfelejtsék Önnek ezt a botlást. Ebből is láthatja, hogy senkiben nem bízhat meg, senkitől nem várhat diszkréciót. Jobb ezt tudatosítania magában, mint újból elkövetni a hibát.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Új szerelmi kapcsolatokat kellene keresnie. Alaposan körülnéz és megállapítja, hogy pillanatnyilag ez nem megy nyílt és egyenes módszerek segítségével. Bár nem nagyon szereti, kényelmességből mégis megpróbálkozik a ravaszkodással. A dolog sikeres, így hamar belejön a játékba. Belső komolyságát természetesen megőrzi, csak a taktikája trükkös. Csak aztán nehogy annyira belejöjjön, hogy nem tudja, hol a határ.

 

Rák 06.22.-07.22.
Reggel óta motoszkál a fejében, hogy ki is legyen „április bolondja”. Jó humora és természetes érzékenysége megóvja majd attól, hogy olyan durva tréfát űzzön bárkivel is, amely sértődésre adhat okot. Remélhetőleg Ön sem ugrik be túlságosan barátja telefonjának. Talán a jól sikerült hét teszi, de ma egyébként is bolondos jó kedve van. Ha estére társaságba megy, bizonyára Ön lesz a mókamester.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Visszanézve az elmúlt hónapra, mindent összevetve elviselhető hónapáll a háta mögött. Számos területen igen figyelemreméltó eredményeket ért el, ugyanakkor sokszor hiányzott Önből a megfelelő határozottság, és az elszántság. Pedig ezek nélkül sikereket elérni borzasztó nehéz. Nem vette észre, de kissé elhanyagolta a partnerét, és túl sokat szöszmötölt a saját egyéniségével. Ezt most könnyedén pótolhatja.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Ön körül most igazán zajlik az élet. Vendégségbe megy vagy látogatókat fogad, de az is lehet, hogy utazgat. Új élményeket szerez, új ismeretségekre tesz szert, kiélheti szereplési és vándorlási szenvedélyét. Hangulata kifogástalan, egyszerűen csak szárnyal, talán még a betegségektől való örökös rettegéséről is megfeledkezik. Azért ezt ne tegye maradéktalanul. Néha ugyanis jobb félni, mint megijedni.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Minden felhajtás és különösebb esemény nélkül múlik el ez a vasárnap, de nagyon kellemes lesz. Talán éppen a szokatlan egyszerűség az oka, hogy olyan másnak érzi, és mivel minden újat kedvel, ez is elnyeri a tetszését. Nem szükséges fényűző estélyt adnia ahhoz, hogy jól mulasson, egy vidám baráti összejövetel is kiválóan megteszi. A fontos egyébként is a társaság, nem a körülmények.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Még mindig elfoglalják a saját bajai. Egyik pillanatban elfeledkezik róluk, a másikban újult erővel támadnak fel a gyötrő gondolatok. Temetkezzen alkotómunkába, most ihletet kaphat a festéshez, versíráshoz, de akár a lakás átrendezéséhez is. Ez az időszak kedvez ezen képességeinek. Keressen olyan elfoglaltságot, amiben örömét leli. Kertészkedjen, kézimunkázzon, éljen a hobbijának, a szenvedélyének.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Nyugodtan adja át magát az élvezeteknek, a hobbijának. Ne próbáljon meg senkitől sorsfordító döntést kicsikarni a mai napon. Társadalmi kötelezettségeiről ne feledkezzen meg, látogassa meg a rokonait, a barátait, csöngessen be a szomszédjához egy üveg borral, írja meg a régóta halogatott leveleit. Ha kedves akar lenni, most ez sikerül, és ez a szerelemben, családja körében majd hasznára válik.

 

Bak 12.22.-01.20.
Már nagyon vár egy esemény bekövetkeztére. Egyfolytában türelemre intik ugyan, és ez bizony nagyon idegesítő tud lenni, de Ön nem bír magával. Talán előbb születik meg valamiféle megoldás, ha nem sürgeti az életet. Bármifajta tudását (nyelv autóvezetés, darukezelés) jó hivatalosan is elismertetni. A mai változó jogi környezetben nem árt ellenőriznie, minden képesítéséről rendelkezik-e elfogadott dokumentumokkal.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Talán túl magasra tette a lécet? Túl sokat követel meg élete párjától? Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy reménytelenül befelé fordult, csak önmagának él? Ezeket a kérdéseket mihamarabb meg kell válaszolnia magában, különben megkeseredett ember lesz Önből. Többet kellene adnia magára. Fodrászhoz, kozmetikushoz járni – ez nemcsak a felső tízezer kiváltsága. Jól öltözötten, elegánsan és ápoltan az esélyei is ugrásszerűen megnőnek.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ha az érzelmeit sikerül kordában tartania, nem kell panaszkodnia, hogy a sors megkárosította. Minden, amin eddig nagy igyekezettel és szilárd hittel munkálkodott, ma végre beteljesül. Ez megerősíti az önbizalmát. Felismeri, hogy csak helyes magatartással képviselheti jól a saját érdekeit, vagyis akkor, ha az úton haladva figyelemmel van nem csak a saját boldogulására, hanem a többi emberre is.

Címkék:hirdetés