Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp – vasárnap
Napi horoszkóp – vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Nem szívesen keveredik olyan dolgokba, amik a lelki nyugalmát felborítják. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű, esetleg komolyabb vitákat, feszültséget kiváltó döntéseket. Abban reménykedik, Ön nélkül is, majd maguktól megoldódnak, így elkerülheti a konfliktusokat a családon belül. Sajnos hiába. Vannak kérdések, melyekben nem kerülhető el, hogy Ön is állást foglaljon.

 

Bika 04.21.-05.21.
Ez a nap kiválóan alkalmas egy gyalogtúrára vagy autós kirándulásra, természetesen családtagjai körében. A környezet- és levegőváltozás jót tesz a megviselt idegrendszerének és elsimítja a ráncait, kitisztítja a fejét és új erőkkel, energiával tölti fel. Végre egy közös időtöltés, mely mindenki számára élmény, és ön is jelen van. Étkezzen mértékletesen, mert ha túlságosan teletömi a hasát, csak az ismert rosszullétet lesz kénytelen elkönyvelni.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Az Ikrek többsége képtelen elviselni a kritikát, nincs ez önnel sem másképp. A mai napon annyira megsértődhet egy kellemetlen megjegyzés miatt, hogy néhány álmatlan éjszakát szerez ezzel magának. El kell érnie, hogy ne veszítse el a józan eszét és belátó képességét, és ne omoljon össze, ha bírálat éri. Ha megőrzi nyugodtságát és képes átgondolni a hallottakat, beláthatja, hogy nem feltétlen az az ellenség, aki szembeszáll Önnel.

 

Rák 06.22.-07.22.
Szentelje ezt a békés, tavaszi vasárnapot azoknak, akik a legközelebb állnak Önhöz, a családtagjainak. Ma ne foglalkozzon üzleti ügyekkel, munkahelyi problémákkal, gondokkal. Beszélgessenek mindenről, ami csak az eszükbe jut. Hallgassa meg a családtagjai gondját-baját. Önnek olyan jó ötletei vannak, hátha most is kitalál valami gyógyírt számukra. Jó érzésekkel, fáradtan hajtja álomra a fejét.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Ez a nap kiválóan alkalmas kirándulásra, kisebb utazásra, barangolásra. Ki kell már mozdulnia a „barlangjából”, és itt az ideje, hogy alaposan kiszellőztesse a fejét. Az éleslátásra, a józanságra és a megfontoltságra az elkövetkezendő napokban nagy szüksége lesz. Tiszta fejjel, kipihenten mindenre nagyobb esélye van. Persze ehhez arra is szüksége van, hogy saját hibáival és képességeivel is tisztában legyen.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Jó szakmai vagy üzleti híreket kap: főnökei talán olyan beosztást kínálnak fel, olyan új feladattal bízzák meg, amilyenre régóta vágyott. Itt az alkalom arra, hogy örömét megossza az Önhöz legközelebb állókkal. Látogassa meg a barátait, ünnepeljék meg az előrelépését! Csapjon egy görbe napot kedvesével vagy munkatársaival. Örömhír, ha magányosan él: ismerkedést, új szerelem kezdetét jelzik a csillagok.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Megbántotta valaki, de ma mindent megtett azért, hogy megbékítse. Nincs értelme a haragtartásnak, fogadja el a békejobbot és a meghívást. Családja megértő lesz ma Önnel, hiszen egy rendkívül fontos kapcsolat az n életében, és nem nehezítik a dolgát azzal, hogy elmarasztalják, amiért távol marad az asztaltól vasárnap. Este majd bepótolhatják az elmaradt beszélgetéseket sokkal kellemesebb hangulatban.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Lehet, hogy váratlan vendégek érkeznek és megzavarják a nyugalmát. Ne éreztesse velük, hogy a terhére vannak. Később talán örülni fog a jövetelüknek, mert érdekes híreket hallhat tőlük, ráadásul Ön fölöttébb kíváncsi természetű. Szinte szomjazza a friss információkat, amelyeket valamilyen formában mindig hasznosít: munkahelyén vagy a társaságban. Ettől olyan szellemes társalgó, és ezért nem fogy ki soha az ötletekből.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Ma minden a kívánsága szerint történik. Kisebb utazás vagy kirándulás alkalmas új barátságok, ismeretségek kötésére. Vigyázzon azonban, nehogy a partnerével félreértsék egymást. Ne menjen bele felesleges vitába egy apró nézeteltérés miatt, mert könnyen elmérgesedhet a helyzet. A mai estét használja inkább úgy ki, hogy lelki egyensúlya helyreálljon. Mindkettőjüknek igen nagy szükségük van erre.

 

Bak 12.22.-01.20.
Már napok óta vár a lehetőségre, hogy esélyes legyen egy megmérettetésben. Ám most, hogy elérkezett a várva-várt pillanat, már nem is olyan felajzott. Így van ez jól. Ez nem a kifáradás jele, hanem azé, hogy az idő megérlelte Önben: nem olyan nagy dolog. Képes lesz véghezvinni, elvégre minden adottsága és lehetősége megvan hozzá. Az egészséges drukk, ami azért munkálkodik Önben, csak erősíti Önt ebben.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Valahogy mindig vasárnap történnek a kellemetlen dolgok. Talán a belső feszültségeit engedi ilyenkor szabadjára, talán partnere az, aki ilyenkor bátrabban mondja el a véleményét, ami aztán vitákhoz vezet. Jobban járnának, ha a mai napot a szabadban töltenék, teret engedve a kiáramló impulzusoknak. Egy családi piknik, egy nagy séta, kirándulás nemcsak fizikai fáradtságot, de szellemi és lelki feltöltődést is eredményez.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ma több érdekes személyiséggel találkozik. Őszinte nyíltsággal közelednek Ön felé, ha a megfelelő pillanatban megtalálja a megfelelő szavakat. Tehát ne hencegjen, ne nagyképűsködjön, de ne mutatkozzon felettébb szerénynek sem. Az a képessége, hogy gyorsan teremt kapcsolatot idegenekkel, most kétségkívül hasznára válhat. Mindemellett messzire kerülje el a felszínességnek még a látszatát is.

Címkék:hirdetés