Napi horoszkóp – szombat

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
Ma nehezére esik olyan cselekvési területet találni, amely megelégedéssel töltené el. Csalódások érik barátaival kapcsolatban, és a családtól sem kap támogatást. A legjobb a kikapcsolódás: olvasson vagy gondolkozzon a szívéhez legközelebb álló tervein. Az élettársával való nehézségek elől jobb lenne, ha most kitérne. Ha így tesz, akkor meg fogja tapasztalni, hogy milyen parázs vitákat kerülhet el.

Bika 04.21.-05.21.

Nem vitás, a meteorológia igazat mondott. Igazi, ősz eleji, napsütéses időre ébred. Nem csoda hát, hogy jó hangulatban, optimistán kezdi a hétvégét. Egészségi állapotáról most ne beszéljen, ne rontsa el a hangulatot. Ami persze nem azt jelenti, hogy nem kell komolyan vennie az egyre szaporodó tüneteket, még akkor is, ha csak egy kis fejfájásról van szó. Ki kell vizsgáltatnia magát, mégpedig sürgősen.

Ikrek 05.21.-06.21.
 
Ezen a hétvégén különösen igaznak mutatkozik az a közmondás, amely szerint „amilyen az adjonisten’, olyan a fogadjisten’”. Ön ugyanis most igencsak rá van utalva mások segítségére. Délután sporteseményekre látogat, vagy saját maga sportol, esetleg kipihenten olyan személyekkel találkozik és beszélget, akiket titokban mindig is csodált. Valamennyi esetben jól jár, mert hasznára tudja fordítani az ismeretségeket.
 

Rák 06.22.-07.22.
 
Ezen a napon semmihez sem érez különösebb kedvet. Nincs semmi rendkívüli, sürgető elfoglaltsága, ami egy kicsit is lázba hozhatná. Szerelmi élete meghitt, harmonikus mederben halad. Talán még saját magának sem meri bevallani, hogy mennyire unatkozik. Ez ellen pedig nem védekezhet másként, mint hogy vendégeket hív otthonába, esetleg Ön meg valakihez látogatóba, vagy utazik egy keveset.
 

Oroszlán 07.23.-08.23.

A mai napon csupa megértő ember veszi körül Önt, akikkel sokszor szavak nélkül is megértik egymást. Az Oroszlán nehezen talál olyan partnert, társat, aki hosszú távon eltűri minden szeszélyét, és azt, hogy lépten-nyomon uralkodjon felette. Legyen hát hálás a sorsnak, és néha viszonozza a másik türelmes gondoskodását, odafigyelését, odaadását, megértő viselkedését. Ha nem így tesz, könnyen elszakadhat a cérna.

Szűz 08.24.-09.23.
 
Bizonytalannak, tehetetlennek érzi magát a Szűz jegy szülöttje ezen a napon. Úgy látja, egykori magabiztossága mára a múltba veszett. Szorongása visszatért, és sokkal nyomasztóbb, mint valaha is volt. A munka ugyan változatlanul örömet okoz Önnek, de mindig ott lapul a bizonytalanság érzése, hogy valamit elronthat, hogy valamiben hibázhat. Még a sikereknek sem tud örülni, és ez már aggasztó.
 

Mérleg 09.24.-10.23.

Mindek is örülhetne, hiszen fáradtan, meggyötörten ébred. Nemcsak a megfázás kínozza, hanem lehet, hogy egy kis másnaposság is. Nem igazán aktív ezen a napon, így a szokásos szombati takarítás is elmarad, sőt, még ebédet sem főz. Mégsem ez az oka annak, hogy nem hív vendégeket, sokkal inkább az a negatív hatás, amely hatalmában tartja. Próbáljon meg kitörni ebből a kedvezőtlen helyzetből, különben magával sodorja az ár!

Skorpió 10.24.-11.22.

Folytatódnak a kellemes élmények, a szép percek. Szerencsére még mindig nem következik be a törés a hangulatában. Csak a november eleji Skorpió szülöttek lelkesednek rendületlenül a munkájukért, a többiek inkább másutt keresik a boldogságot, ráadásul nem is eredménytelenül. Valamennyiüknek kellemesen telik a hétvége, és végre szívükkel-lelkükkel kiélvezhetik az összetartó család szeretetét.

Nyilas 11.23.-12.21.

Családias érzések töltik el a lelkét. Szívesen mereng egy-egy gyermekkori emléken, olykor szeretné visszahozni azt az elképzelt, boldog világot, ám azt is tudja, hogy ez lehetetlen. E nosztalgia kissé meglepő – főleg egy Nyilas szülöttől -, hiszen általában nem rajong a múltért. Lehet, hogy ez a hangulat csak múló szeszély, mindenesetre nagyon kellemes érzéseket kelt Önben egész nap.

Bak 12.22.-01.20.

Végre kettesben maradtak kedvesével. Olyan ritka pillanat ez, hogy eleinte nem is tud mit kezdeni azzal, hogy hosszú órák állnak a rendelkezésükre. Annyi mindent kellene megbeszélni, hogy a lehetőségtől szinte bénultan hever. Vigyázzon, hogy ezt a helyzetet ne értse félre, és ne gondolja azt, hogy Ön unja, hogy nincs témájuk. A szerelmeskedésben viszont nem ismer határokat, így közös megelégedésükre telik el ez a nap.

Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Reggel némileg magányosnak érzi magát, ezért ha teheti, legyen ma nagyon tevékeny. Erre akár a lakásban, akár a kertben – ha van – bizonyára talál módot és alkalmat. Sohasem árt egy ilyen jól kihasznált nap. Estére úgyis meghívása van, éljen vele! Meglátja, egy pillanat alatt elmúlik a magány érzése, és egyszer csak azon veszi észre magát, hogy Ön a társaság középpontja, és mindenki Önnel akar beszélgetni.
 

Halak 02.20.-03.20.

Remekül alakul ez a nap is. Folytatódik a szakmai sikersorozat, elemében érzi magát, szinte kivirul. Ez a nap az Ön napja (és ünnepe egyaránt), tegye hát emlékezetessé hozzátartozói és barátai/barátnői számára is. A hétvége amúgy is kedvez a régen esedékes összejövetelnek, tehát minden feltétel adott ahhoz, hogy mindannyian felszabadultan, örömittasan töltsenek el egymás társaságában néhány órát.

hirdetés