Napi horoszkóp – 2015. július 2.

Napi horoszkóp – 2015. július 2.
© illusztráció: getty images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20

Kissé bizonytalan ezen a napon. Ugyan hajlamos rá, de most kivételesen ne a környezetét hibáztassa, ha valami nem úgy sikerül, mint ahogyan szeretné, az okokat elsősorban önmagában kell keresnie. Van, amit kizárólag Ön tud megoldani, feltéve persze, ha akarja. A sértődöttség azonban rossz tanácsadó! Ha kisszerűségein felül tud emelkedni, biztos lehet abban, hogy hamarosan „megvigasztalják”, és ennek igazán örülhet.

Bika
04.21 – 05.21

Úgy látszik, jót tett Önnek pár nyugodtabb nap. Mindjárt szebbnek látja a világot, és reményteljesebben tekint a jövő felé is. Új tervek megfogalmazásába fog bele, olyan feladatokat tűz ki maga elé, melyek az elkövetkező időszakban rengeteg munkát fognak ugyan jelenteni, de egyúttal boldogsággal teli vágyakozással is eltölti. Már alig várja, hogy belekezdjen a megvalósításukba. Azért ne kapkodja el, dolgozza ki a lépéseit aprólékosan.

Ikrek
05.22 – 06.21

Nyugodtan telik el ez a nap. A kedvére való részletekkel békésen elbíbelődhet, mert senki sem sürgeti nagyobb iramot diktálva. Az apró bosszúságok sem tudják kibillenteni lelki egyensúlyából, és a máskor oly idegesítő emberek is csak egy barátságos köszöntést kapnak Öntől a megszokott morgás helyett. A lényegtelen részletek felett képes átsiklani, de vigyázzon, ne hagyjon ki egyetlen fontos momentumot sem!

Rák
06.22 – 07.22

Jól kezdődik ez a nap. Ha otthonában tesz-vesz, biztos lehet benne, hogy belső békéje helyreáll. Az sem árthat azonban, ha egy kicsit kimozdul, és délután társaságba megy. Este valaki nagyon vár Önre. Ha lehet, fordítson a szokásosnál is nagyobb gondot a külsejére, megjelenésére. Elképzelhető, hogy a mai találkozás meghatározó lesz jövője szempontjából. És itt nem feltétlenül párkapcsolati tényezőre kell gondolni.

Oroszlán
07.23 – 08.23

Szíve szerint ki se kelne az ágyból, azonban ezt nem teheti meg, hiszen elkötelezte magát a mai napra. Bizonyos feladatokat ugyan elnapolhat, de vannak olyan esetek, ahol számítanak Önre, így nem húzhatja tovább az időt. Talán egy kis testmozgás segíthet felfrissíteni a testét és a szellemét, keressen lehetőséget arra, hogy legalább egy kis sétát tegyen a friss levegőn. Váratlan meghívásokat, új kihívásokat azonban ne fogadjon el.

Szűz
08.24 – 09.23

Súlyosnak és komolynak vélt gondok foglalkoztatják ezen a napon. Szívesen tölti egymagában a napot. Lehet, hogy az elmúlt napok feszültsége okozza, hogy kerüli az emberek társaságát, de ha úgy érzi magát jól, hogy egyedül maradhat, nem udvariatlanság visszautasítani a közös tevékenységeket, csak tegye meg még időben, ne hagyja az utolsó pillanatra. Családtagjai részéről megértésre talál, elfogadják, hogy inkább önmagára figyelne.

Mérleg
09.24 – 10.23

Ha sikerül megtalálnia a közös hangot a környezetében élőkkel, eredményes napra számíthat. Ez most könnyedén sikerülhet, hisz összhangban önmagával nyíltabban, őszintébben képes közeledni az emberek felé. Ők ezt azzal viszonozzák, hogy készséggel állnak Ön mellé és segítik a tervei végrehajtásában. Az álmodozás még nem bűn, este családi körben gondolkodjanak el azon, mit tennének szívesen a nyáron. Talán egy része meg is valósítható.

Skorpió
10.24 – 11.22

Régóta küzd bizonyos érzelmekkel, melyek ott lapulnak Önben, időről-időre próbálnak a felszínre törni, ilyenkor okoznak zűrzavaros napot. Itt az ideje, hogy időt szakítson arra, hogy tisztázza önmagában, ezen érzéseket miért nyomja el, és van-e egyáltalán alapja. Ha arra az eredményre jut, érdemes hinnie bennük, akkor lépjen a tettek mezejére, de ha reménytelennek, esetleg túlzottnak tűnik, engedje el végleg, mert csak mérgezi a lelkét.

Nyilas
11.23 – 12.21

Ne érezze kellemetlennek, ha bizonyos kérdések kapcsán az érzelmei irányítják. Engedje azokat szabadjára és mielőtt döntene, hallgasson a megérzéseire, ne csak a józan eszére. Ösztönösen találja meg a helyes utat a környezetében élők felé, így nem csoda, ha a tervei megvalósításához társakra lel. Szűkebb családi körben kisebb nézeteltérésre kell számítania, mely csak akkor oldódhat meg, ha Ön képes engedni.

Bak
12.22 – 01.20

Megmagyarázhatatlan okokból a dolgok valahogy félresikerülnek. Bár előre megtervezte minden lépését ahhoz, hogy a mai napon a feladatai végére érjen, mégis kerülőútra kényszerül annak érdekében, hogy egy akadályt elhárítson. Ha mindenáron le akarná küzdeni, az felemésztené valamennyi energiáját, így kénytelen beletörődni, hogy a céljait hosszabb idő alatt valósíthatja meg, de egyúttal új tapasztalatokkal gazdagodhat.

Vízöntő
01.21 – 02.19

Viharfelhők gyülekeznek az égen Ön felett és ez jelentősen megnehezíti a helyes út megtalálását. A problémák elsősorban akkor jelentkeznek, amikor segítségre szorul, mivel nem képes szót érteni a környezetében élőkkel. Ha mindenáron másban próbálja a hibát keresni, nem is fog rálelni a megoldásra. Nézzen inkább a tükörbe és gondolkodjon el azon, Ön miben tudna változtatni annak érdekében, hogy együtt haladhassanak tovább.

Halak
02.20 – 03.20

Sokkal több figyelem hárul Önre, mint amennyit Ön még elviselhetőnek gondol. Nagyító alá kerül a teljesítménye és ez azzal jár, hogy a hibás döntéseit újra a szemére vetik. Ne engedje, hogy ez elrontsa a hangulatát, hisz ezeket a csatákat egyszer már megvívta és sikeresen továbblépett. Most sem kell mást tennie, mint anno, beismerni, mély lélegzetet venni és levonva a tanulságot emelt fővel elfogadni a kritikát.
hirdetés