Napi horoszkóp – 2015. július 3.

Napi horoszkóp – 2015. július 3.
© kép: getty images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20

Ha úgy érzi, az érzelmeik átveszik az uralmat Ön felett, nem kell megijednie, ez még nem jelenti azt, hogy képtelen lenne a gondolkodásra és a helyes döntések meghozatalára. Egy régóta Önben szunnyadó vágy is igyekszik utat törni a felszínre. Éppen ideje, hogy elgondolkodjon azon, vajon miért is motoszkál Önben és a valóra váltása milyen akadályokba ütközött eddig. Talán eljött az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen ez ügyben.

Bika
04.21 – 05.21

Tekintse inkább esélynek, mint hátránynak, ha akadályokba ütközik. Lehetőséget kap arra, hogy tapasztalatokat szerezzen olyan területeken is, ahova saját akaratából nem tévedt volna, de most erre kényszerítik. Ha ezen nem bosszankodik, hanem nyitott szemmel jár, önmagát is új oldaláról ismerheti meg. Új emberekkel ismerkedhet meg, akik az életében a későbbiekben még fontos szerepet kapnak.

Ikrek
05.22 – 06.21

Magabiztosságával és kiegyensúlyozottságával olyanokat állíthat maga mellé, akiket eddig ellenfélnek gondolt. Végre hisz önmagában és a céljai helyességében, így a kritikákat is képes a helyükön kezelni és nem feltétlenül a rosszindulatot feltételezni mögöttük. Nagy lépést tehet előre saját életében, hisz új társakra talál, ezzel pedig eddig ismeretlen utak nyílnak meg Ön előtt. Tervezze meg előre a következő lépéseit.

Rák
06.22 – 07.22

Úgy érzi, Ön ellen fordult a világ, bármit tesz vagy mond, nem talál megértésre. Mindenhol falakba ütközik és még akkor is csak ellenállás jut osztályrészül, ha egyértelműen Önnek van igaza. Nem tehet mást, mint elfogadja, ilyen napok is kellenek az ember életében. Ekkor kell ugyanis visszahúzódni és nagyobb figyelmet fordítania saját magára. Ne hallgasson senkire, tegye azt, amihez kedve van, és engedjen a csábításnak is.

Oroszlán
07.23 – 08.23

Mire meggondolná magát, már késő, kitört a vihar. Már csak annyit tehet, hogy átgondolja, érdemes-e a végsőkig küzdenie vagy jobban jár, ha megadja magát és angolosan távozik a helyszínről. Bármi is lesz a végeredmény, nem fogja győztesnek érezni magát. Ha kitart az igaza mellett, válogassa meg a szavait, mert hajlamos lehet megbántania olyan embereket, akik ezt az esetet leszámítva mindig kiálltak Ön mellett.

Szűz
08.24 – 09.23

Ha nem szeretné, hogy egyedül kelljen a megkezdett tevékenységeit befejezni, hallgasson szerettei véleményére is. Bár lehet, ez kerülőutat jelent, néha érdemes áldozatot hozni. Így viszont olyan emberekben is felkeltheti az érdeklődést, akik eddig csak távolról figyelték. Legyen nyitott az újra, hisz a járt utat néha érdemes elhagyni, ha nem szeretne újra és újra ugyanazokkal a problémákkal szembesülni.

Mérleg
09.24 – 10.23

Vágyik arra, hogy végre eredményt tudjon felmutatni, de ezt nem teheti meg úgy, hogy közben mindenkit elsöpör, aki az útjába kerül. Legyen következetes és kitartó, de mindemellett megértő és befogadó is. Ne egy adott problémára összpontosítson, keresse az összefüggéseket és tartsa szem előtt mások érdekeit is, ne csak a sajátját. Összehangolva ezeket ugyanis sokkal nagyobb az esélye a sikerre.

Skorpió
10.24 – 11.22

Még Ön is bizonytalan és ezt úgy próbálja leplezni, hogy robbanékony. Ne feledje, hogy a szavainak súlya van és ha egyszer kimondta, már nem lehet visszaszívni. Ha valaki hibázik vagy más véleményen van, még nem kell feltétlenül elveszítenie maga mellől azzal, hogy túl erőszakosan próbálná más útra terelni. Fogalmazzon finoman és hallgassa meg a másik felet is, ezzel sokkal inkább számíthat elfogadásra és megértésre.

Nyilas
11.23 – 12.21

Ha teheti, kerülje az olyan helyzeteket, ahol döntésre kényszerítik. Ha nem kap elég időt a gondolkodásra, elkerülheti a figyelmét olyan tény, mely egyébként teljesen más megvilágításba helyezné a kérdést. Vagy engedje át a lehetőséget másnak, vagy ragaszkodjon ahhoz, hogy később ad választ, de ne kapkodjon. Ha úgy érzi, az alkalom vissza nem térő, gondoljon arra, hogy jön majd egy másik.

Bak
12.22 – 01.20

Feszült a hangulat a környezetében, ha nem szeretné az egész napját elrontani ezzel, kénytelen lesz magához ragadni a kezdeményezést és átvenni a döntőbíró szerepét. Mindenki a saját véleményét hajtogatja, ragaszkodik az igazához. Meg kell találnia a közös pontot ezek között és érvekkel rávilágítani arra. Legyen türelmes és megértő, csak így reménykedhet abban, hogy elcsitulnak a viharok.

Vízöntő
01.21 – 02.19

Az érzelmek széles skálája játszódik le Önben. Ez nem is okozna gondot, ha képes lenne a megfelelő pillanatokban parancsolni a kitöréseknek, de ehhez a mai napon nagy önfegyelemre lesz szüksége. Amint teheti, szabaduljon ki a friss levegőre és engedjen a kísértésnek is, ha valamikor, most igazán megérdemli és csak ezzel kárpótolhatja magát ezért a napért, megértésre sajnos még a családban sem számíthat.

Halak
02.20 – 03.20

Érdemes lenne meggondolnia a hallottakat, hisz másnak is lehet igaza. De az sem hátrány, ha szövetségesei vannak, akiket viszont csak úgy tud maga mellett tartani, ha néha átengedi nekik a győzelmet. Ha valóban az a helyes út, amit Ön javasolt, előbb-utóbb úgyis visszatalálnak oda, legfeljebb új tapasztalatokat gyűjtenek addig is. Fogja fel a döntés jogának átadását tanulmányútnak, ne vereségnek.
hirdetés