Napi horoszkóp – 2015. július 31.

Napi horoszkóp – 2015. július 31.
© kép: getty images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Remekül képes megtalálni a sikerhez vezető utat úgy, hogy másokat is bevon ebbe. Megtalálja a közös hangot, sodorjon bárkit is az élet az útjába. Ehhez ugyan arra van szüksége, hogy magából többet mutasson, mint amennyit szeretne, de úgy érzi, megéri. Feloldódik még idegen társaságban is, így ne habozzon, ha meghívást kap, remekül fog szórakozni. A pihenésre is szakítson azonban időt.

Bika
04.21 – 05.21
Ha úgy érzi, ez így nem mehet tovább, akkor mondja is el. Attól, hogy magában fortyog és dühöng, a probléma még nem fog megoldódni. Csak akkor önthetnek tiszta vizet a pohárba, ha leülnek és megbeszélik. Ehhez azonban az kell, hogy saját magának is megfogalmazza, mit szeretne, félreteszi az indulatait és érvekkel áll elő, nem vagdalkozik. Hallgassa meg a másik felet is és együtt keressenek megoldást.

Ikrek
05.22 – 06.21
Remek nap vár Önre, csak legyen nyitott és nyugodt. Engedje, hogy mások irányítsanak, azért, mert nem Ön találja ki, még lehet az ötlet kiváló. Lazítson és adja át magát a kikapcsolódásnak, pihenésnek. Felejtse el azokat a munkákat, amiket betervezett, meg fogják várni, nem szaladnak el. Adja át magát a családjának, akik régóta várnak egy olyan napra, amikor Önt boldognak, felszabadultnak láthatják.

Rák
06.22 – 07.22
Még önmagának sem tudná megmondani, mi okozza ezt a feszültséget, ami miatt ilyen ingerült. Így viszont pont azokat bántja meg, akik kitartanak Ön mellett. Vonuljon inkább vissza és ne erőltesse a beszélgetéseket, azok ugyanis csak vitába fulladnának. Képtelen ugyanis belátni, hogy nem az Ön problémája a legnagyobb, különösen azért, mert még Ön sem tudja, mi nyomasztja igazán. Amíg erre nem kap választ, nem is fog tudni másokra hangolódni.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Öntsön tiszta vizet a pohárba, mert belülről már teljesen felemészti mindaz, amit eddig nem mondott ki. Régóta halogatja ezt a beszélgetést, de ha a mai napon nem lesz túl rajta, akkor már esélyük sem lesz rendezni a viszonyukat, annyira elmérgesedik a helyzet. Lehet, így is késő az újrakezdéshez, de talán nem haraggal válnak meg egymástól. Mindenesetre hatalmas megkönnyebbülés lesz úrrá Önön, ha végre lezárhatja ezt az ügyet.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Hiába a tervek, ha a család közbeszól. Kár is ezen bosszankodnia, inkább sodródjon az eseményekkel. Talán nem is annyira rossz ez a váratlan program, persze ezt csak akkor tudhatja meg, ha nem mérgelődik, hanem lazít. Legyen nyitott és befogadó, az elutasítással ugyanis semmit nem fog elérni, csak a saját hangulatát rontja el. Megváltoztatni a dolgokat úgysem tudja, törődjön bele és hozza ki ebből a legtöbbet.

Mérleg
09.24 – 10.23
Remek nap vár Önre, így végre egy olyan tevékenységbe is belekezd, melyet régóta tervezett. Utánaolvasott a dolgoknak, fejben már össze is állt, de eddig nem volt alkalma arra, hogy valóban meg is valósítsa. A környezetében élők érdeklődéssel figyelik mindazt, amit tesz és izgatottan várják az eredményt. Bár nekik elsősorban nem a siker, hanem az okozza a legnagyobb örömet, hogy Önt végre boldognak láthatják.

Skorpió
10.24 – 11.22
Nyugodt, kiegyensúlyozott ember benyomását kelti, bár legbelül érzi, valami nincs rendben. Mivel azonban még Ön sem lát tisztán, így inkább elrejti a külvilág elől az érzéseit és próbál megfelelni az elvárásoknak. Ápolja a kapcsolatait, ha meghívást kap, ne utasítsa vissza, próbáljon meg kikapcsolódni és szórakozni. Bár a program nem tűnik túl vonzónak, ez még nem ok arra, hogy Ön kedvetlen legyen.

Nyilas
11.23 – 12.21
Fogjon bele bármibe is, a siker szinte garantált. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy nem akarja túlhajszolni magát, ezért keveset vállal és elsősorban olyan feladatokat, melyeket egyébként is szívesen végez. Így a jó kedve nem száll el a nap folyamán, családja is boldogan veszi tudomásul, hogy felszabadult, szívesen beszélget velük akár kényes témákról is . Ilyen légkörben régebbi nézeteltéréseket is elsimíthatnak.

Bak
12.22 – 01.20
Ha az elmúlt időkben sok csalódás érte, akkor ez a mai nap lesz a kárpótlás mindezért. Mivel továbbra is nyitott szívvel közelít az idegenek felé, akár ismét beleshetett volna abba a csapdába, hogy túl hamar tárja fel a titkait. Most azonban egy olyan emberrel találkozik, aki éppen Önben találja meg azt a lelki társat, akivel őszintén megbeszélheti a gondjait. Olyan nyíltan vall önmagáról, mely még Önt is meglepi, egyúttal melegséggel tölti el.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Valahogy minden könnyebben megy, mint általában. Mindezt talán annak köszönheti, hogy kiegyensúlyozott, boldog ember benyomását kelti, akinek kedves mosoly ül az arcán. A bánatát, gondjait elrejti magában, erről a külvilág mit sem sejt. Az álarca sikert hoz, de egyúttal a mélyben folyamatosan forr Önben az elkeseredettség. Nem találja azt az embert, akivel őszintén megbeszélhetné az Önt foglalkoztató kérdéseket.

Halak
02.20 – 03.20
Kellemes, nyugodt légkört képes maga körül teremteni. Éppen ezért a család szívesen tartózkodik a közelében, ami csak még több melegséggel tölti el. Megnyugtatja az a tudat, hogy képesek így összetartani és ehhez még nagyobb tragédiának sem kell történnie. Ha váratlan vendég zavarná meg ezt az idillt, ne legyen emiatt ideges, hisz talán a jövevényt is épp azért sodorta az élet éppen a mai napon Önök közé, mert szüksége van erre a meghittségre.
hirdetés