Napi horoszkóp – 2015. július 8.

Napi horoszkóp – 2015. július 8.
© illusztráció: getty images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Nem alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretné. Az ugyan nem világos az Ön számára, hogy a tervei voltak túlzóak, vagy a „jóakaróinak” köszönheti a megtorpanást, de kár is erre pazarolnia az energiáit. Keresse inkább meg azt az utat, amely segíti abban, hogy közelebb juthasson álmai megvalósulásához és ne feledje, nincs egyedül, csak a helyes irányba kell emelnie a tekintetét. Kérjen segítséget bátran.

Bika
04.21 – 05.21
Úgy érzi, a család túl sok terhet helyez a vállára, nem képes megbirkózni ekkora felelősséggel. Komoly feszültséget okoz Önben, hogy kinek is mondjon nemet, de kénytelen lesz visszautasítani kéréseket, mert annak viszont semmi értelme, hogy önmagát túlterhelve saját egészségét tegye kockára. Mindenképpen időt kell szakítania arra, pihenjen, mert az elmúlt időszak leterhelte a szervezetét.

Ikrek
05.22 – 06.21
Csak óvatosan és megfontoltan fogjon bele olyan dolgokba, mellyel eddig még nem foglalkozott. A csillagok nem támogatják az újításokat az életében, ezért nem lenne meglepő, ha baleset érné. Mindezt csak akkor kerülheti el, ha figyelmes és összpontosít. Legyen türelmes és tervezzen előre, a rögtönzés nem az erőssége. Ha pedig valami nagyon nem akar sikerülni, ne erőltesse, majd talán holnap.

Rák
06.22 – 07.22
Úgy fest, a gondokból épített hegyet a mai napon nem fogja tudni elbontani. Fogadja el, hogy régóta nem foglalkoztak azzal, hogy valóban megoldásokat keressenek, csak igyekeztek mihamarabb lezárni a vitát, így aztán mindenkiben maradtak tüskék. A mai napon azonban robban a bomba és mindenkiben felszínre kerülnek az elnyomott feszültségek. Komoly beszélgetéseknek néz elébe és bizony nem minden esetben sikerül megtalálni az arany középutat.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Komoly próba vár Önre a mai napon. A családon belül felszínre törnek rég elnyomott sérelmek, és úgy fest, senki nem nyugszik addig, amíg nem sikerül tisztáznia. A beszélgetések során azonban senki nem hajlandó engedni, mindenki csak a maga igazát hajtogatja. A káosz, amely kezd kialakulni komoly fejtörést okoz Önnek. Nem szeretett volna belefolyni a személyes ellentétekbe, de úgy fest, nem ússza meg és Önnek kell kibékíteni a feleket. Megterhelő nap, elsősorban lelkileg viseli meg.

Szűz
08.24 – 09.23
Ne veszítse el a bátorságát még akkor sem, ha a körülmények nem teszik lehetővé, hogy egy régóta dédelgetett álmát megvalósítsa. Pedig úgy tervezte, addig nem nyugszik, amíg legalább bele nem kezd. Keverje úgy a lapokat, hogy maradjon ideje önmagára és akkor is tartsa magát ehhez, ha a családon belül ellenállásba ütközik. Álljon ki a saját érdekeiért, éppen eleget áldozott már azért, hogy az otthonában béke legyen.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
Ha a nap végén mérleget von, elégedett lesz, bár ezt nem érzi még menet közben. Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezi, kénytelen rögtönözni, amit viszont nem szeret. Végül minden betervezett munka végére ér, bár néha elbizonytalanodik, valóban ma kell-e ezt csinálnia. Ha úgy érzi, hogy a körülmények összeesküdtek Ön ellen, ne keseredjen el, ez csak egy erőpróba, melyet ha teljesít, új energiákat ad Önnek.

Skorpió
10.24 – 11.22
Úgy tűnik, Ön a legnagyobb stratéga, hisz sikerül addig kevernie a lapokat, hogy végül minden az Ön szája íze szerint alakul. Pedig reggel még semmi nem akart összejönni, hirtelen olyan problémákkal találja magát szemben, melyekre egyáltalán nem számított. De nem adja fel egykönnyen és ennek köszönheti végül a sikereket. Mindenképpen szakítson időt arra, hogy a partnerével kettesben is eltöltsön pár órát, egy meghitt beszélgetés már hiányzik a kapcsolatukból.

Nyilas
11.23 – 12.21
Ne keressen bizonyítási lehetőségeket, erre igazán nincs szüksége. Letett már annyit az asztalra, hogy végre elfogadják és Ön mellé álljanak még akkor is, ha nem feltétlenül értenek egyet a döntésével. Ne magyarázkodjon, csak tegye azt, amit helyesnek gondol. Ha tévúton jár, hamar fel fogja ismerni, ha pedig jó irányba indult el, bánhatja mindenki, aki nem tartott Önnel. Ne engedje, hogy eltántorítsák az elhatározásaitól.

Bak
12.22 – 01.20
Kellemesen alakul a mai napja, különösen az emberi kapcsolatok terén érhet el sikereket. Mindezt köszönheti annak, hogy a csillagok igyekeznek harmonikus körülményeket biztosítani Ön körül, így eltakarják Ön elől a komolyabb nézeteltéréséket. Egyes kérdéseket az idő észrevétlenül fog megoldani, de bizony lesznek olyanok, amik a későbbiekben még gondot okozhatnak. De Ön éljen most csak a mának és élvezze a nyugalmas légkört és a meghittséget.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Úgy fest, nem ismer határokat, ha a családja boldogságáról van szó. Hegyeket lenne képes megmozgatni, ha ez kellene ahhoz, hogy a párja, gyermekei elégedettnek érezzék magukat. Ne engedje azonban, hogy kihasználják ezt a fajta önfeláldozását, mert így viszont hamar ereje végéhez ér. Találja meg azt az egészséges középutat, amely még Önnek is örömet okoz, de még nem szívja le minden energiáját.

Halak
02.20 – 03.20
Ha a családon belül feszültség támad, Ön az első, aki erről értesül, hisz Öntől várják a megoldást. Ez ugyan az önbizalmát táplálja, de eközben komoly lelki gondokat is okoz. Nehezen tudja ugyanis elfogadni, hogy ott is nyugtalanság támadt, ahol Ön inkább pihenne és erőt merítene az élet más területein felmerülő problémák leküzdéséhez. Ha úgy érzi, nem képes megbirkózni az Önre nehezedő súllyal, vonuljon félre és fordítsa figyelmét saját magára.
hirdetés