Napi horoszkóp – 2015. július 9.

Napi horoszkóp – 2015. július 9.
© illusztráció: getty images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Használja ki, hogy szellemileg és fizikailag a csúcson van. A semmittevés vagy a rutinfeladatok nem hozzák lázba, így nem meglepő, ha olyan tervekkel áll elő, amelyek igénylik a fizikai erőnlétet, a szellemi munkát. Ezzel a környezetében élők körében nem arat osztatlan sikert, így választania kell, hogy velük tölti el ezt a napot, de akkor nem érzi igazán jól magát, vagy egyedül vág bele ötletei megvalósításába, de akkor hiányérzete támad. Bárhogy is dönt, hozza ki a legtöbbet a mai napból.

Bika
04.21 – 05.21
Szívesen tartózkodik emberek társaságában, könnyen ráhangolódik még azokra is, akiket ezelőtt nem is ismert. Mindezt köszönheti annak, hogy nyitott szívvel közeledik feléjük, saját problémáit eltemetve önmagában mások felé irányul a figyelme. Ha úgy érzi, hogy a partnerével megbeszéletlen kérdések mérgezik a viszonyukat, eljött az ideje, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Erre mindenképpen szakítson időt.

Ikrek
05.22 – 06.21
Nehezen lehet kihozni a sodrából, ha viszont ez valakinek mégis sikerülne, akkor már senkit nem kímél a környezetében. Éppen ezért legyen türelmes és gyakoroljon önfegyelmet. Bár kicsit többet kell elviselnie, mint amire képesnek érzi magát, de ha figyel, akkor erőt véve önmagán, megoldja, hogy ne veszítse el az önuralmát. Összpontosítson az Önre váró feladatokra és minden lépését tervezze meg előre.

Rák
06.22 – 07.22
Használja ki a mai napot arra, hogy tisztázza az elmúlt időszak félreértéseit és új keretek közé helyezi az életét. A mai napon a csillagok segítik abban, hogy megértésre találjon, a problémái pedig megoldódjanak, ha Ön is tesz ennek érdekében. Csak annyi a dolga, hogy felismeri, megfogalmazza és az illetésekkel megosztja. Felkavaró, de egyben megnyugtató beszélgetésekben lesz része és eredményes napot zárhat.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Megölelné az egész világot, ha tehetné. De mivel ez lehetetlen, így marad az, hogy a családtagokra zúdítja a szeretetáradatát. Nem csoda, ha összeroppannak a súly alatt. Úgy tűnik, mintha nem lenne probléma, pedig a mélyben meglapul egy-kettő tisztázatlan kérdés. Ezeket csak akkor hozza szóba, ha a másik fél is nyitott a rendezésére. Ellenkező esetben csak elrontaná azt a meghitt légkört, amely kialakult.

Szűz
08.24 – 09.23
Céltudatosságának a mai napon nagy hasznát veszi. Túl sokat tervezett be, csak akkor járhat eredménnyel, ha nem engedi, hogy eltántorítsák az elképzeléseitől. Ez ugyan feszültséget kelt a környezetében élők körében, hisz ők mással szerették volna eltölteni ezt a napot, de ellentmondást nem tűrő stílusával végül eléri, amit szeretne. Nem szabad azonban megfeledkeznie arról, hogy ez a többiektől nagy áldozatot követelt, mielőbb illik viszonoznia.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
Mind fizikailag, mind szellemileg remek formában van, használja ki ezt a napot arra, hogy a régóta halogatott, nagyobb összpontosítást igénylő ügyeivel ismét foglalkozik. Bár a végére járni nem sikerül valamennyinek, de nagy lépést tehet előre és megkönnyebbülve veheti tudomásul, hogy nem reménytelen a helyzet. Még arra is marad energiája, hogy aktív kikapcsolódás után nézzen, ne csak ölbe tett kézzel nézze a televíziót.

Skorpió
10.24 – 11.22
Kellemes hangulatban, kipihenten ébred. Ha már ilyen nyugodtan sikerül útnak indulni, ne is engedje, hogy bármi elrontsa ezt a remek kedvet. Ne foglalkozzon az Önt körülvevő zűrös helyzetekkel, hisz nem az Ön feladata megoldani, akkor minek avatkozna közbe. Ha pedig képes megőrizni a kiegyensúlyozottságát az esti órákig, szánjon időt arra, hogy meghallgatja a partnerét, komoly gond nyomasztja, de eddig nem talált módot arra, hogy Önnel megbeszélje.

Nyilas
11.23 – 12.21
Bátran tervezhet a mai napra, bármibe is kezd, arannyá válik a kezei alatt. Használja ki az alkalmat, hogy a csillagok a segítségére sietnek, ha elakadna, így érdemes olyan kérdésekkel is foglalkoznia, melyeket eddig azért halogatott, mert úgy érezte, nem lenne képes egyedül megoldani. Ne keseregjen, ha új dolgokra már nem maradt ideje, már az is szép eredmény, hogy a lezáratlan ügyei jelentős részére pontot tett.

Bak
12.22 – 01.20
Úgy tűnik, ölébe hull a szerencse. De Ön tudja, hogy megdolgozott ezért, így ne engedje, hogy a rosszakarói elrontsák az örömét. Minden oka megvan arra, hogy elégedett legyen a teljesítményével és a jutalom, melyet ezért a mai napon kap, megérdemelten jár Önnek. Családi körben végre újra helyre állt a béke, köszönhető ez annak is, hogy Ön minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a vitázó felek leüljenek egy asztalhoz.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Ritkán érzi magát ennyire kiegyensúlyozottnak. Olyan problémákat sikerül megoldania, melyeket eddig kibogozhatatlannak gondolt. Segítségére lehet azon ismerőseinek, akik elakadtak az emberi kapcsolataikban. Tanácsokkal látja el őket arról, hogyan lehet egy megromlott viszonyt újra helyrehozni. Ennek nagy szakértője, de most különösen érzékeny és nyitott, a problémákat a gyökerüknél fogva képes megragadni.

Halak
02.20 – 03.20
Különösen akkor van elemében, ha érzi, hogy fontos, amit tesz. Máskor is vágyik az elismerésre, de a mai napon kifejezetten keresi az olyan helyzeteket, ahol nélkülözhetetlennek érzi magát. Szerencsére több olyan élményben is része lehet, amikor felismerik és elismerik a képességeit és keresik Önt fel tanácsért, segítségért. Tartson ki az ereje az esti órákra is, hisz családi körben is szükség lesz az Ön tudására.
hirdetés