Napi horoszkóp – 2015. október 30.

Napi horoszkóp – 2015. október 30.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Elsősorban olyan munkákat keressen magának, amellyel nem terheli a testét, hisz fizikailag nincs csúcsformában, azonban szellemi téren verhetetlen. Logikus gondolkodásával képes leküzdeni az olyan nehézségeket, melyek máskor akár meg is riaszthatnák. Nem adja fel az első akadálynál, addig töri a fejét, amíg meg nem találja a megoldáshoz vezető utat. Figyeljen azonban a teste jelzéseire, fáradtsága mögött betegség is meghúzódhat.

Bika
04.21 – 05.21
Hajlandó belemenni olyan egyezségekbe, amellyel még saját magát is meglepi. Máskor oly határozottan áll ki a saját véleménye mellett, ha ezzel ellenkezőt hall, képes akár veszekedések árán is lesöpörni az asztalról, de ezen a napon valahogy képtelen ennyire elszánt lenni. Úgy érzi, csak erősebb lesz azzal, ha enged. Sokat tanulhat másoktól, ha figyel rájuk, az érvelésükre, cselekedeteik mozgatórugójára.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai napon elsősorban az előkészületekre fektesse a hangsúlyt. Aprólékos, nagy odafigyelést igénylő munkák különösen könnyedén mennek, hisz képes minden idegszálával egyetlen kérdésre összpontosítani, nem engedi, hogy zavaró tényezők kizökkentsék abból, amit csinál. Ilyenkor különösen hatékony szellemi téren, bár a környezetében élőket megviseli a hideg stílusa, mellyel képes nemet mondani a megkeresésükre.

Rák
06.22 – 07.22
Tartsa nyitva a szemét, mert a sikerei megnövelték az irigyei számát is. Keresik azt az egyetlen apró hibát, amibe kapaszkodhatnak és támadásba lendülhetnek. Menjen elébe a gondoknak, legyen segítőkész és felszabadult. Ilyenkor ugyanis nehéz fogást találni Önön, a teljesítményében pedig nehéz kivetnivalót találni. Legyen magabiztos és határozott, de a gyanakvása egy percre se lankadjon.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Köszönhetően pozitív kisugárzásának Ön lehet a környezetében élők támasza. Szívesen ad tanácsot, nyújt segítő kezet, vagy csak hallgat és bólogat, remekül ráérez arra, kinek mire van szüksége. A saját dolgaival ezért aztán nem is halad, de ez ne keserítse el. Ez a nap elsősorban arról szól, hogy ápolja a kapcsolatait, ennek eredményét a későbbiekben még élvezheti. Szűkebb családi körben is számíthat kisebb súrlódásokra, melyeket Önnek kell elsimítani.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Lubickol a népszerűségben, mint hal a vízben. Remekül érzi magát akkor, ha a társaság középpontjába kerülhet. Ez nem is igényel különösebb erőfeszítést az Ön részéről. Ösztönzően hat mindazokra, akik meghallgatják, elfogadják tanácsait. Mindaz, amit tesz, példát mutat nekik, arra sarkallja őket, hogy álljanak Ön mellé, mert a siker garantált. Szerencsésnek érezheti magát, hisz éppen akkor történik ez Önnel, amikor egyébként is szívesen mozog emberek között.

Mérleg
09.24 – 10.23
Átlagos napra számíthat, így akár feledésbe is merülhetne, ha egy heves vita nem korbácsolná fel az érzelmeket. Mély sebek tépődnek fel Önben, hisz olyan dolgokat vágnak a fejéhez, melyet igyekezett eltemetni és feledni. Mégis helyt kell állnia több fronton is, nem vonulhat vissza, hogy magányosan feldolgozhassa a történteket. Mihamarabb tudja le minden kötelezettségét, így talán marad egy kis ideje saját magára is.

Skorpió
10.24 – 11.22
Ha úgy gondolja, hogy társaságban jobban érzi magát, mint egyedül, ne habozzon keresni a lehetőséget vagy egyszerűen úgy szervezni a napját, hogy találkozhasson barátokkal, kedves ismerősökkel. Szeretné valakinek kiönteni a lelkét, bár még nem döntötte el, ez segíteni fog-e, de mindenképpen megkönnyebbülést hozna, ha elmondhatná, ami bántja és tanácsot kapna. Találja meg azt az embert, akiben megbízik, és úgy érzi, a segítségére lehet.

Nyilas
11.23 – 12.21
Hiányzik Önből a lendület, úgy érzi, az energiaforrásai kimerültek. Ahhoz, hogy ezeket az órákat mégis valahogy túlélje, szüksége lesz a szervezőképességére. Így képes lesz a feladatait felosztani, ösztönözni másokat arra, hogy az Ön céljaiért is harcba szálljanak. Az így elért sikerek ugyan nem egyértelműen az Öné, mégis segíteni fogják abban, hogy átlendüljön a holtponton. Ennél többet ne is várjon ettől a naptól.

Bak
12.22 – 01.20
Tele van energiával, ilyenkor minden sokkal könnyebben megy, különösen nyitott az emberek felé. Ha felkeresik a problémájukkal, nem fordít hátat a segítségkérőnek, elgondolkodik, milyen tanáccsal láthatná el. És még így is marad ideje arra, hogy a saját ügyeivel foglalkozzon, nem kezd ideges kapkodásba csak azért, mert egy-egy beszélgetés felborította a terveit. Aztán persze az ilyen napok annyira kimerítik, hogy a reggeli lendület semmivé válik.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai napon az érzelmeké a főszerep. Ezek irányítják minden mozdulatát, döntését. Képtelen gondolkodni, ha a szíve parancsol valamit, már ki is mondja anélkül, hogy mérlegelné a következményeket. Ilyenkor jobb távol tartania magát a komolyabb beszélgetésektől és minden olyan helyzettől, amikor a kimondott szavaknak súlya van. Mielőbb vonuljon vissza szerettei körébe, ahol őszintén kitárhatja szívét.

Halak
02.20 – 03.20
Képes mások helyzetébe képzelni magát, ennek köszönheti, hogy Önhöz fordulnak a problémájukkal. Minden tanácsa találó, hiszen úgy érzi, Ön az érintett, ennek megfelelően csak azt mondja el, Ön hogyan oldaná meg a gondot. Mivel pedig a sajátjait igyekszik a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban rövidre zárni, így a másoknak tett javaslatai is hasonlóak. Nem csoda, ha estére kimerülten zuhan az ágyba.

Címkék: ,hirdetés