Napi horoszkóp – 2018. április 23.

Napi horoszkóp – 2018. április 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Felettesei és ön között nem megfelelő a párbeszéd, ez nem a legalkalmasabb idő a tárgyaláshoz, új ötleteivel ne most álljon elő.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az eltelt napok alatt felszaladhatott önre pár plusz kiló, itt az ideje, hogy egy kicsit kevesebbet egyen. A munkahelyén kellemetlen híreket kaphat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Barátaival ma nem értenek egyet, nem alkalmas a nap személyes találkozókra, főnökeinek se számoljon be remek ötleteiről, mert úgysem értékelik most. Foglalkozzon most egyszerűen csak a tervekkel.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne ma adja le a szakdolgozatát vagy találkozzon a dékánnal, komolyabb megbeszélései ma nem lesznek sikeresek a munka világában sem.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Remekül alakul a napja, szerencsés véletlenek segítik abban, hogy mindent el tudjon intézni. A jogi ügyekkel legyen óvatos.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szeretteivel most akad egy kis nézeteltérése, amitől egész nap haragosnak érezheti magát, fejfájásának is ez lehet az oka. Az érzelmek feltárása mindig meghozza a valódi megoldást.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Partnere még mindig önt okolja a kettőjük közötti hangulatért, pedig ő a feszültebb és beszélgetni sem hajlandó…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kollégáival nem értenek sok mindenben egyet, sajnos ez még eltarthat egy darabig… Bár úgy tűnik, ön áll nyerésre, azért még ne adjon ki semmilyen titkot!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A közös programok új impulzusokat adnak a kapcsolatának, és közelebb érzi magát a párjához. Új ismeretségeket is könnyebb lesz kötnie.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szülei és ön között továbbra is fennáll a feszült kapcsolat. Fékezze indulatait és legyen velük belátóbb! A szülő-gyerek viszony mindig alá-fölé rendeltséget is jelent.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Negatív gondolatoktól ma ön sem mentes, de társa megkéri, töltse vele a napot, és ez ragyogóan fog sikerülni! A párja kedvessége kizökkenti a rossz lelkiállapotból.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most különösen tevékeny hangulatban van, és nagyon nehezen kezeli, ha várnia kell valamire. Próbáljon meg úrrá lenni a türelmetlenségén.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tökéletes párosítás minden alkalomra: farmer, blézer és napszemüveg. Tavasszal végre lekerülnek rólunk a vastag, téli nagykabátok, melyek helyét a divatos, lenge darabok vehetik át. A természet újraéledésével egyetemben a ruhatárunkat is felfrissíthetjük, és be...
Fokozatosan kell megszerezni az alapszínt, sütkérezni csak az első bőrpírig szabad
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A D-vitamin leginkább a létfontosságú hormonokra hasonlít. A napbarnított bőr nem csak szép, hanem egészséges is. Többek között napozás hatására állítja elő szervezetünk a D-vitamint, melyre a tudomány jelen állása szerint nemcsak az erős csontozat kialakulása vag...
hirdetés