Napi horoszkóp – 2018. április 9.

Napi horoszkóp – 2018. április 9.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vízöntő jegyében álló Hold érdekes ötleteket ad önnek. Egyiket-másikat a munkájában is kamatoztatni tudja, kivívva főnökei elismerését. Délután váratlan találkozásban lehet része!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Magabiztosan tör célja felé, mindent el akar érni, amit nagyon szeretne. Ha pedig nem úgy történik valami, amint képzelte, nagyon el tud keseredni. A bolygók segítségére vannak, bízzon bennük!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Borúlátó hangulatban kezdődik a hét, de kedvese megtesz mindent, hogy jobb kedvre derítse. A csillagok érzelmi túlkapásokra sarkallják, keresse a középutat. A Vénusz szerelmi kalandot is jelez, ha ön szingli, akkor ragadja meg a lehetőséget!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A holdállás kedvez minden új ötletének, érdemes nekikezdeni a valóra váltásuknak. Az időjárási frontokra ön igen érzékeny, ugyancsak megviseli hangulatát az áprilisi szeszélyesség. Partnere izgalmas meglepetést tartogat önnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A karrierjére koncentrál a mai napon. Ez persze nem gond, de közben észre sem veszi, hogy társát nehéz helyzetbe sodorja önzése miatt. Szerelmi ügyben kínos helyzetbe kerül, ha nem elég körültekintő. Ne fecsegje ki a titkait!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Vízöntő jegyében jár. Nagyon belefeledkezik a feladataiba, észre sem veszi, hogy elröpül az idő. Párja úgy érzi, hogy mindent képes elrontani munkamániájával. Beszélje meg vele a helyzetet, és tudassa vele, hogy önnek a család a legfontosabb.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A pénzügyekben szerencsét jeleznek a csillagai. Váratlan sikerekre számíthat, lehet, hogy egy régebbi befektetéséből most jön pénze. Megkötheti élete legjobb megállapodását, ismerős segítségével megszerezhet egy jó állást.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Vízöntő jegyében van. Egy rendezvény vagy esemény több pénzt visz el, mint amennyit tervezett. Ezen ne keseregjen, mert végül élvezni fogja az eredményt. Nincsenek nagyobb problémái most, élvezi az életet!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Érzelmes hangulatban van, minden percét a párjával töltené legszívesebben. Különféle ajánlatokat kap karrier ügyben, de inkább otthoni munkára vágyik. A hold segítségére lehet, hogy kamatoztathassa tehetségét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Munkájában sok új dolgot el kell sajátítania, különösen technikai téren, de anyagilag sokkal jobban jár. Szerelmi ügyekben csak a szívére hallgasson! A mások tanácsa lehet, hogy nekik természetes, de öntől messze áll.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Nap még a Kos jegyében jár, a Hold pedig már a Vízöntő jegyébe lépett. Ma minden fortélyt bevet, hogy visszahódítsa kedvesét. Családi gondok miatt lehetnek viták, de végül a helyzet mindkettejük megelégedésére megoldódik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Legyen óvatos! Hallhat egy hírt, ami érinti a becsületét. A hír terjesztője keményebbnek látszik, mint amilyen valójában. Védje meg magát!


Aranyszabálya sok folyadék fogyasztása
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A szervezet méregtelenítésének kedvez ez az időszak. A természet megújulásakor itt az idő, hogy mi is a legjobb formánkat hozzuk. A testünkben télen felhalmozott méreganyagoktól egy hatékony léböjtkúra segíthet megszabadulni, így kirobbanó formában köszö...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hátterében leggyakrabban az azbeszt hatása áll. Egyre nagyobb figyelem fordul egy ritka rákos megbetegedés, a mezotelióma felé, amelynek jellemzője a hosszú, 20-40 éves lappangási idő. A diagnózist nehezíti, hogy tünetei kevéssé jellegzetesek, más betegségek tünet...
hirdetés