Napi horoszkóp – 2018. december 04.

Napi horoszkóp – 2018. december 04.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Annyi csalódás érte mostanában, hogy fél belevágni valami újba. Céljait csak akkor érheti el, ha kevesebbet akadékoskodik, és többet dolgozik értük.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma nem tud úgy dolgozni, mint ahogyan szeretett volna. Mindenhez egy kicsit több időre van szüksége. Nem sok örömet jelez ez a nap.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha valamilyen nehézségekkel vagy időigényes munkával kell megküzdenie, akkor most jött el a megfelelő időpont, hogy belefogjon, vagy éppen befejezze a megoldásukat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Több bolygó is kellemetlen fényszögben áll az ön jegyével. Ez diszharmóniát, konfliktusokat, és feszültségeket szül. Munkájában új kihívások várják.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap és a Jupiter is a Nyilas jegyében áll. Ha már hosszú ideje halogat egy fontos találkozót, vagy tisztázó beszélgetést, akkor ennek most jött el az ideje.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan folyamatok zajlanak le ön körül, a társaságban, hozzátartozóival, amelyek különösen érdeklik önt. Az is lehetséges, hogy nyitottabban tud majd közeledni valakihez.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Munka terén ma jól teljesít, megfelel az elvárásoknak. Kitűzött céljait biztonsággal éri el. Üzleti kapcsolatai átértékelődnek, és ígéretessé válnak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Skorpió jegyében áll. Sokkal jobban fogja érezni magát, frissebb lesz, és örülhet az életnek. Minden olajozottan halad!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma senki sem tud lépést tartani önnel. Olyan problémákat, amelyek már régóta foglalkoztatták, most tisztázni tud. Sikerül a legkorrektebb módon eljárni ezekben az ügyekben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Közvetlen környezetében sok ember körül zavart, sőt káoszt tapasztalhat. Nemcsak a hivatásában, a magánéletében is nagy lesz az összevisszaság.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Reflektorfénybe kerül, élvezze ezt a helyzetet nyugodtan! Rengeteg lehetősége adódik, amiket sorra kihasználhat. Anyagi helyzete is megnyugtatóan javul.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ilyenkor ön már sejtheti, hogy valamilyen nagy dolog sikerülhet majd. Ragyogóan érzi magát. Hivatásában a siker sem fog váratni magára.


A Mikulásvirág decemberben különösen népszerű
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Már a tél elején jelzi az ünnepek közeledtét a mikulásvirág, hiszen minden virágbolt és kertészeti áruház piros színben tündököl. Sokan vásárolják dekorációs célokra vagy ajándékként. A mikulásvirág szinte a legfontosabb virágkertészeti növény lett a karácsonyi sz...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Vannak hagyományok, amelyeket jó szívvel ápolunk, mert egyszerűen hozzátartoznak a legszebb ünnephez. Ugyanakkor igényeljük a változatosságot, az új élményeket is. Néhány klassz fogással, különleges dísszel és csomagolási technikával új körítést adhatunk a karácsonyn...
hirdetés