Napi horoszkóp – 2018. december 05.

Napi horoszkóp – 2018. december 05.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha fontos mondanivalója van, azzal meg kellene várnia a nap végét, most kommunikációs problémák adódhatnak. Minden egy kicsit nehezére esik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szüksége lesz egy-két rövid szünetre, amit nyugodtan meg is engedhet magának. A Hold a Skorpió jegyében áll, és egy szép nappal ajándékozza meg.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Fontos információkat hall, amelyek cselekvésre késztetik. Jól teszi, ha megtervezi feladatait és kidolgozza a célravezető módszereket. Ügyeinek intézésében partnere segítségére lehet szüksége!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Anyagi téren régi adósságok nyomasztják. Rokonságában is gondok vetődhetnek fel. Úgy tűnik, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, mint ahogyan tervezte.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold a Skorpió jegyében áll, és kellemetlen fényszöget vet az Oroszlán jegyére. Kiegyensúlyozatlannak, idegesnek, és rosszkedvűnek érezheti magát.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Skorpió jegyében áll, ez kedvez önnek. Bensőjében azt érzi, most van itt a cselekvés ideje. Mindent, amit az utóbbi időben nem tudott befejezni, sikerül elvégeznie.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Dolgos, eredményes napra számíthat. Bátran, merészen tervezhet, akár hosszú távra is. A magánéletében viszont egy nem várt esemény feszültség forrása lehet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Új dolgokba most inkább ne kezdjen bele. A bolygóállások nem tanácsolják. Mindent kissé intenzívebbnek fog érezni, és érzékenyebbé válik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy kis félreértés vihart kavarhat szerelmi életében. Kellemetlenül érinti, hogy partnere nem megértő. Ötletességének és jó beszédkészségének nagy hasznát vehetné.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Olykor ön is elveszti az önuralmát, ma épp ez történik… Ilyenkor sem másokat sem önmagát nem szabad komolyan vennie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munka megvárja, nem kell siettetni. Ma tegyen félre néhány feladatot holnapra. Hiányzik önben ugyanis a kemény munkához szükséges lelkesedés.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sikereket elsősorban hivatásában vagy a hobbijával kapcsolatos munkában ér el, este viszont már feszült, ingerült lehet. Ha bujkál önben egy kis megfázás, kúrálja magát gyógyteákkal.


Illusztráció
London - Évente 116 millió tonna tej és tejtermék, vagyis az előállított áruk 16 százaléka vész kárba világszerte a szemétbe dobás és a nem hatékony tárolási, szállítási folyamatok miatt - derült ki az Edinburghi Egyetem szakembereinek vizsgálatából. Az intézmény munkatársa, Peter Alexand...

Egészségünk érdekében érdemes felhagyni a dohányzással
Miskolc - Minden november harmadik csütörtökje nemzetközi Füstmentes Nap, amelynek célja, hogy legalább egyetlen napra minden dohányos letegye a cigarettát. Az eredeti ötlet 1971-ből, Massachusetts állam kormányzójától származik, amelyet néhány évvel később az Egészségügyi Világszervezet is magáé...
hirdetés