Napi horoszkóp – 2018. december 07.

Napi horoszkóp – 2018. december 07.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most elsősorban szellemi téren várhat magától kimagasló eredményeket. Ezért szervezzen maga köré egy csapatot, akik segítenek az ötleteit kivitelezni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne ragaszkodjon ahhoz, hogy az ön kezében fussanak össze a szálak. Szellemileg kimerült, így nehezen tudná összehangolni mások munkáját.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Új kapcsolatok kiépítésére alkalmas ez a nap. Nyitott és befogadó, így könnyű önnel megtalálni a közös hangot. Érdeklődéssel figyeli a környezetében zajló eseményeket.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Jobban szeret a tervek mentén menni, most azonban alapjaiban borul fel a napirendje. Mivel erre felkészülni se tudott, így folyamatosan rögtönöznie kell.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz ugyan a külvilágot kizárni, de meg kell tennie, mert nagy akadályok várnak önre. Csak akkor birkózhat meg velük, ha sikerül összpontosítania.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha egy ajánlat túl előnyös, érdemes először alaposan szemrevételeznie, mielőtt igent mondana. Sose hullt az ölébe a szerencse, legyen óvatos.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igyekszik kézben tartani az irányítást, de úgy nehéz lesz, ha képtelen nemet mondani a felkérésekre. Egy idő után azt veszi észre, hogy már nem a saját maga ura.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az első lépések megtétele még nehezére esik, de ahogy átlendül a holtponton, már szinte keresi a feladatokat. Az új kalandok láttán se feledkezzen meg a kötelezettségekről.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Túl sok a feladat, és kevés az idő. Szüksége van egy jó tervre és ügyes szervezésre, hogy képes legyen minden téren helytállni. Őrizze meg a nyugalmát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne csak a felszínt vizsgálja, csak akkor talál válaszokat a kérdésére, ha a probléma gyökerét keresi meg. Közben egyre nő önben a feszültség, hiszen más téren is helyt kellene állnia.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár tudja, hogy nem hibázott, ezt egyelőre hiába is próbálja bizonygatni, süket fülekre talál. Foglalkozzon a saját feladataival.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár szeretné megszínesíteni a napot, ezt nehéz lesz megvalósítania. Talán ha nem a megszokott megoldásokkal próbálkozna, sikerülhet végül mégis egy kis kalandot csempészni a szürkeségbe.


Bármikor úgy döntünk, hogy egy kapcsolatot meg szeretnénk szüntetni, nagyon fontos lépés, hogy előtte vonjuk le a saját tanulságainkat
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Soltész Ian szerint nagyon érdekes, hogy szinte mindig ugyanazokat az embereket csalja meg a párja. A szakértő szerint, amikor valaki el szeretne válni a házastársától, vagy szakítani szeretne a párjával, természetesen mindig benne lehet a pakliban, hogy ennek öni...

Egy grincskompozíció
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nincs annál jobb móka, mint amikor magunk dekoráljuk a lakást, a teraszt és az udvart. Ez a kis dekoráció valóban kedves, könnyen elkészíthető, oldja a túlságosan komoly karácsonyi hangulatot, és a macskák is örömmel pofozzák le az asztalról. Alapanyagok, készíté...
hirdetés