Napi horoszkóp – 2018. december 08.

Napi horoszkóp – 2018. december 08.
© Illusztráció: pixabay.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap és a Jupiter a Nyilas jegyében áll. Ez közelebb hozhatja önt a barátaihoz. Most nem szívesen marad egyedül, és könnyen tud kapcsolódni másokhoz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ragaszkodjon eredeti szándékaihoz! Vannak irigyei, akikkel nem érdemes vitatkozni, inkább mondják azt, hogy kissé önfejűen viselkedik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Zűrzavar uralkodik környezetében és lelkében egyaránt. Erről nem akar tudomást se venni, pedig érdemes elgondolkozni, hogy mi lehet az oka.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon megválogatja, hogy kit fogad a bizalmába. Túlságosan érzékeny, szívére vesz olyan dolgokat, amivel nem kell törődnie. Sebezhető ezen a napon.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szombaton a találkozások, akár idegen emberekkel is, bizalmas és bensőséges jelleget öltenek. Ha változások előtt áll, akkor ez a megfelelő időpont ezeket bevezetni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A kapcsolatteremtésre ritkán adódik olyan nagyszerű lehetőség, mint ma. Bőségesen elegendő az, ha megválaszolja az e-mailjeit, és fellapozza a telefonos noteszét.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érzi, roppant energiák szabadulnak fel önben, minden problémát megold, minden akadályt leküzd. Vigyázzon, ne feszítse túl a húrt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bak jegyében áll. Ma érdekes emberekkel ismerkedhet, vagy valakinél, akit már hosszabb ideje ismer, egy teljesen más oldalt ismer fel.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap és a Jupiter segít önnek abban, hogy gyors és dinamikus legyen, és be tudja hozni mindazt, amivel eddig elmaradt. Akár egy kisebb flörtben is része lehet. Ez jó hangulatot varázsol ön köré.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem mindig mennek úgy a dolgok, ahogyan ön szeretné. Nem baj, cserébe sok bolygó van, amelyik kegyes önhöz. A párja garantáltan nem hagyja cserben.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nyereségnek néz elébe, ám erre meg kell teremteni az esélyt. Fortuna istenasszony kegyeltje, használja ki ezt a lehetőséget. Egy fontos találkozás várja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap sikere nem az ön döntésén múlik, a környezetében lévő emberek azok, akik nagyon idegesek. Önnek csak mosolyognia kellene az egészen. Maradjon kiegyensúlyozott.


Egy grincskompozíció
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nincs annál jobb móka, mint amikor magunk dekoráljuk a lakást, a teraszt és az udvart. Ez a kis dekoráció valóban kedves, könnyen elkészíthető, oldja a túlságosan komoly karácsonyi hangulatot, és a macskák is örömmel pofozzák le az asztalról. Alapanyagok, készíté...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Vannak hagyományok, amelyeket jó szívvel ápolunk, mert egyszerűen hozzátartoznak a legszebb ünnephez. Ugyanakkor igényeljük a változatosságot, az új élményeket is. Néhány klassz fogással, különleges dísszel és csomagolási technikával új körítést adhatunk a karácsonyn...
hirdetés