Napi horoszkóp – 2018. december 3.

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében áll, közelít a Vénuszhoz. Ön most meglehetősen becsvágyó és motivált, hogy egy bizonyos tervet keresztül tudjon vinni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Most nem sokat lehet öntől elvárni. Már annak is örülhet, ha nagyobb stressz nélkül sikerül átvészelnie ezt a napot, de át tudja magát küzdeni rajta.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma hajlamosabb lesz az ellenőrizhetetlen érzelmi megnyilvánulásokra, hiszen a Hold és a Vénusz is a Mérleg jegyében áll. Élményeket szeretne szerezni, és szabadságot akar magának.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Türelmetlen és bizalmatlan lesz. Most könnyen eshet a fantáziája áldozatává, szorongásos panaszai is lehetnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold a Mérleg jegyében áll, minden szellemi tevékenységét, minden kommunikációt, tanulást és a tanítást is támogatja.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön most mindenkinél gyorsabb, jegyezze fel az ötleteit, akkor is, ha most éppen nincs szüksége rájuk. Hosszú távon hasznos lehet.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ez a nap nagyon vidáman indul. A bolygók azonban sok zavart is mutatnak. Az Uránusz szemben áll a Vénusszal, és ez nyugtalanságot okoz. Azt sem tudja, mihez kezdjen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma szüksége lesz néhány feladatra, ami kihívást, és élvezetet is jelent az ön számára, szellemileg, vagy fizikailag ösztönzi.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Fordítson nagyobb figyelmet az eddig elhanyagolt barátaira, mert egyre fontosabb szerepet játszanak életében. Gondok szakadnak nyakába, és jó, ha valakivel megoszthatja nézeteit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ez a nap eléggé élénknek mutatkozik, mindenkinek mindenkivel szemben lesz valami kifogásolnivalója. Ön inkább csak távolról szemlélje ezeket.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold a Mérleg jegyében közelít a Vénuszhoz. Ez zseniális hétfőt ígér önnek. Ragyogó ötleteivel elkápráztatja majd a környezetét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Minden rendben lesz, ha jól szervezi a mai napját, és nem kerül időzavarba. Egy dolgot sikerül lezárnia úgy, ahogyan ön szerette volna. Nagyon kell vigyáznia arra, hogy ne csússzon a határidőkkel!


Trendi lakásdísz
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem kell vagyonokat költeni az új kedvencekre, elég csak körülnézni a gardróbban. Ahogy egyre hamarabb sötétedik, és mind hűvösebbek lesznek az esték, úgy kapnak egyre nagyobb szerepet öltözködésünkben a kötött holmik. Miért ne csempészhetnénk be általuk otthonunk...

A kazincbarcikai Gavallér virágüzlet munkatársa mutatta meg, hogyan készül a koszorú
Kazincbarcika - 360 fokos kamerával vettük fel, hogyan készül az adventi koszorú. Érdemes kipróbálni. Vállalkozó kedvű olvasóink otthon is belevághatnak az adventi koszorúkészítésbe, amihez Gálné Magyari Valéria virágkötőtől kértünk hasznos ötleteket és tippeket. A kazincbarcikai Gavallér virágüz...
hirdetés