Napi horoszkóp – 2018. július 17.

Napi horoszkóp – 2018. július 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Erőteljes lelki megújulásban lehet része, mire továbbáll a mai nap, másképp látja önmagát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mindenféle kapcsolata jól alakul ma, különösen a szoros társkapcsolatok és barátságok. Meglepő ismeretséget is köthet valakivel, az illető nagy hatással lesz önre!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Valószínűleg ma sok örömöt talál a munkájában és szívesen vállal belőle többet is, mint általában. Nem biztos, hogy ma nyílt elismerésben lesz része, de a személyes elégedettség is sokat ér.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Többet termel, és pozitív ösztönzést is kap feletteseitől, és talán ez pénzügyileg is helyrebillenti majd a mérleget.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr az ön első sorsterületén halad. Ha képes koncentrálni a feladataira, akkor most nagyot léphet előre! Üzleti tárgyalásaiban is sikeres lesz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vénusz az ön első sorsterületén áthaladva rendkívüli vonzerővel ajándékozhatja meg. A mai nap kedvezően fog hatni szerelmi kapcsolatára.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ez egy jó nap befektetésekhez vagy vagyonszerzéshez, kellő odafigyeléssel remek szerződéseket tud kötni. Jogi ügyek intézésére is alkalmas a mai nap.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mindenféle kapcsolata barátokkal, csoportokkal, ismerősökkel vagy üzlettársakkal nagyon kedvezően alakul ma, jó alkalom a mai tárgyalásokra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Vénusz meglátogatja az ön tizedik sorsterületét. Azon kaphatja magát, hogy romantikus érzelmeket táplál valamelyik felettese iránt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sajnos ma értelmetlen pénzügyi kockázatot vállal, pedig teljes erejéből küzd az anyagi biztonság megteremtéséért.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Sok energiával rendelkezik és képes lesz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most belül keresse ingerlékenysége vagy csalódottsága okát, feltehetően egy régi sérelem az oka. Ha lehet, most dolgozzon inkább egyedül, vagy segítsen másoknak valamilyen jótékonysági akció keretein belül.


collage-ohne-titel-91
Nagyon úgy fest, hogy a hihetetlen emberekből sosem fogyunk ki: földünkön megannyi csodabogár él, közülük mutatunk be most 5 extrém esetet, akik akár szuperhősök is lehetnének. Akad itt olyan, akinek szuper memóriája van, vagy akinek hihetetlenül erősek a csontjai, de olyan is, aki valami elképesztő...
Melbourne May Become A Smoke-Free City
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az első szál cigit serdülőkorban szívják el, onnantól nehéz róla lemondani. Bár csökkent hazánkban a női dohányosok száma, arányuk továbbra is magasnak számít európai összehasonlításban. Annak ellenére, hogy a hölgyek egyre tájékozottabbak a kockázatokkal kapcsolatb...
hirdetés