Napi horoszkóp – 2018. június 18.

Napi horoszkóp – 2018. június 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha nem tűz ki nagy célokat maga elé, egyedül is megbirkózhat a nehézségekkel és talán a belső egyensúlyát is megtalálja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Olyan feladatokat keressen, amelyek elterelik a gondolatát a problémáiról, ha már más megoldást nem lát a megoldásukra, mint veszekedni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Legyen Ön az a hidegvérű, aki magára vállalja a bűnbak szerepét, de így legalább megkíméli a szeretteit attól, hogy olyan sebeket ejtsenek egymáson, melyek aztán hosszú ideig mérgezik az otthon békéjét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Végig sem hallgatják, pedig próbál higgadtan érvelni, egyszerűen minden, amit mond, süket fülekre talál. Vonuljon inkább félre és bosszankodjon magában.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ideje olyan beszélgetéseket is lefolytatni, melyeket eddig kerültek, mert vagy a téma volt túl kényes ahhoz, hogy egy gyors egyeztetés elég lenne.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne erőltesse magát a szeretteire, adjon nekik nagyobb mozgásteret. Figyelmesen végighallgatva őket, majd utána felsorakoztatva a saját érveit, hamarabb érhet célba.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Legyen nyitott és elfogadó, így olyan új kapcsolatok léphetnek az életébe, amik hosszú távon biztos támpontot jelenthetnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne tűzzön ki maga elé olyan célokat, amik komoly küzdelmet igényelnek, esetleg egyedül nem tudna megbirkózni az akadályokkal.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kérhet bármit, mindig akad, aki a segítségére siet, de ha csak a véleményét mondja el, akkor sem akad, aki ellent merne mondani. Ne éljen ezzel vissza.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne terhelje túl magát akkor sem, ha úgy érzi, ennél többre is képes lenne. Legyen most a kevesebb is elég és inkább maradjon ideje a pihenésre, lazításra.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Gondolatai csak akörül forognak, hogyan tehetné az otthonát még meghittebbé. Ha vita alakul ki, mindjárt az elején igyekszik megállítani.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Tervezze meg előre a lépéseit, mert ha ellenállásba ütközik, hajlamos lehet a kapkodásra. Ekkor már nem gondolkodik, hanem erővel próbál előrejutni.


Jó társaságban kellemesen telik a vakáció
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A vakációnak megvannak a maga veszélyei is, amelyekre figyelni kell. Elkezdődött a nyári szünet, amikor sokat lehet pihenni, játszani, sportolni, utazgatni, nyaralni. A következő 2-3 hónap minden diák számára a feltöltődésről szól majd, amely sokszor felnőtt felüg...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Sokunk szekrényében lapulnak olyan ruhadarabok, amelyek nem túl előnyösek, de azért nem kell őket egyből a kukába dobni. Néhány apró átalakítás, és máris évekkel fiatalabbnak tűnhetünk, az alábbi videóban mutatjuk, hogyan! Forrás: Youtube/5-Minute Crafts GIRLY ...
hirdetés