Napi horoszkóp – 2018. június 20.

Napi horoszkóp – 2018. június 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nagyon fontos, hogy büszke lehessen párjára. Ennek ellenére meg kell tanulnia reálisan látnia partnerét, mert túlzott elvárásai csalódásokhoz vezethetik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az önt uraló Hold a negyedik sorsterületen halad át, ezért ön arra törekszik, hogy széppé és kényelmessé tegye lakását.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma könnyen teremt kapcsolatot, természetes és megértő barátság alakul ki ön és kollégái között. Társasági élete ma különösen hangsúlyos.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap belép az ön jegyébe, ami jelentős kezdeményezőképességgel ruházza fel. Próbáljon harmonikus egyensúlyt tartani az érzelmei és a tudatossága között.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap és Hold közötti feszült fényszög idegességet vált ki önből is. Felbillenhet önben az egyensúly. Tartson szigorú önvizsgálatot a helyes válasz érdekében.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A bolygóállásoknak is köszönhetően most rendkívül együttérző, szeretne segíteni másokon. Tegye meg amit tud, de kerülje a negatív embereket, nehogy áldozatul essen a pesszimizmusuknak.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma a Hold belépett az ön jegyébe, ez önt kiváló diplomáciai- és taktikai érzékkel ajándékozza meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kitűnő memória jellemezi önt, ebből sokat profitálhat. Képzelőerőjét ma jó irányban kell használnia, meséljen a gyermekeinek, vagy írjon verset.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az eddig szőnyeg alá söpört problémák tovább már nem tarthatók ott, most felszínre kerülhetnek. Minden kis apróságon kiakadhat, figyeljen oda.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Üzleti és szakmai ügyek kerülhetnek ma előtérbe, hirtelen reflektorfényben találhatja magát. Ma ösztönösen ráérez, mit szeretnének a többiek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagyon sok energiája van, de ha lehet, harcias kedvét ne másokon vezesse le, vagy legalábbis ne veszekedés formájában.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Gondolkodása ma kissé fegyelmezetlenné válhat, a gyakorlati kérdések hidegen hagyják. Nyugodtan adja át magát a szárnyaló fantáziájának, lényeg az, hogy most lazítson és élvezze ki ezt a pillanatot!


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Brainy Crafts - Eszes Meterségek Facebook-oldalon összegyűjtöttek néhány olyan trükköt, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi életünket: például, hogyan szeleteljük egyszerűen a paradicsomot, vagy hogyan kerülhetjük el, hogy folyton a cellux végét kelljen keresgélni...
Egészségesebbek lesznek az üdítők
Magyarország - 2020-ra felére csökken az alkoholmentes italok cukor- és kalóriatartalma Magyarországon. A hazai üdítőital-gyártók – a magyarországi élelmiszergyártó ágazatok közül elsőként – cukorcsökkentési vállalásokat tettek. A Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség bejelentett ön...
hirdetés