Napi horoszkóp – 2018. június 21.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. június 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma önnek rendkívül fontos a család, a szerettei nyújtotta biztonság. Szívesen tartózkodik éppen ezért otthonában, most innét szeretné energiát visszanyerni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma mindenféle alkotó­munkára nyitott, kimagasló önben ma a kreativitás, ha csak otthona csinosításáról is van szó.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sajnos, felületességének köszönhetően instabil nap ez a mai az anyagiakra nézve. Ne akarjon gyorsan meggazdagodni, az ilyen jellegű ígéreteknek mindig csalódás a vége.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Tekintettel arra, hogy ma tárgyilagossága nem áll a helyzet magaslatán, ez a nap most nem alkalmas a világos, egyértelmű párbeszédre.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt izgalmasnak is ígérkezik. Nem lesz sok hangulata önfegyelmet gyakorolni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr belefutott a Plútó fényszögébe, ez kétes áldás, mert jó nap a feszült figyelmet igénylő munkák elvégzésére, vonzhatják a feladványok.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Mindenféle kapcsolatnak kedveznek a bolygóállások, ma őszinte és barátságos hangulatú és ezt mások is viszonozzák.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Mars fényszöget alkot a Vénusszal, ez önt mindenképpen arra sarkallja, hogy a partnerével rendezze a kapcsolatát. Ez sikeres lesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold ma az ön tizenegyedik sorsterületén halad át, fontossá válik ma önnek, hogy barátaival időt töltsön. A csapatmunkát őszintén szereti.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma szívesen elbíbelődik nehéz problémákkal, feladványokkal vagy rejtélyes dolgokkal, jól tud koncentrálni, ami hatékonnyá teszi kutatómunkáját.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Élete olyan mély érzelmi színezetet kap, mint amilyenben már rég nem volt része!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ez most a pozitív érzések és az optimizmus időszaka, vállalja fel a lehetőségeket és merjen kezdeményezni, minden simán fog menni. Alkalmas pillanatnak látszik nézetei és ötletei népszerűsítésére.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Brainy Crafts - Eszes Meterségek Facebook-oldalon összegyűjtöttek néhány olyan trükköt, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi életünket: például, hogyan szeleteljük egyszerűen a paradicsomot, vagy hogyan kerülhetjük el, hogy folyton a cellux végét kelljen keresgélni...

Egészségesebbek lesznek az üdítők
Magyarország - 2020-ra felére csökken az alkoholmentes italok cukor- és kalóriatartalma Magyarországon. A hazai üdítőital-gyártók – a magyarországi élelmiszergyártó ágazatok közül elsőként – cukorcsökkentési vállalásokat tettek. A Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség bejelentett ön...
hirdetés