Napi horoszkóp – 2018. június 25.

Napi horoszkóp – 2018. június 25.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szívesen tevékenykedik ma az otthonában, mindegy, hogy felújításról vagy csak kisebb átalakításról, esetleg ház körüli munkálatok elvégzéséről van szó.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Rengeteg energiát fordít ma írásra, olvasásra vagy levelezésre. Autóvásárláson törheti a fejét, de az is előfordulhat, hogy ma sok időt tölt a közlekedéssel.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagyon figyeljen ma pénzügyeire, mert racionalitása nincs a topon, könnyen lehet, hogy gazdasági vagy kereskedelmi téren valamilyen veszteség éri önt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kiemelkedő ötletei lehetnek, és céljai megvalósításához fizikai erőben sem szenved hiányt. A megszokottnál sokkal többet forog emberek között.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehetséges ma valamilyen magánéleti botrány. Titkos levelezése, hívásai kerülnek napvilágra, ami partnerének egyenesen „vörös posztó” lehet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napot ön fiatalabbak társaságában tölti, kifejezetten barátságos hangulatban van, szívesen ismerkedik vagy köt barátságot, amelyek inkább szellemi, mint érzelmi jellegűek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma szakmailag nagyot léphet előre, briliáns ötletei révén. Ragyogó gondolatait mások is elismerik, ügyes szervező, pillanatok alatt leegyszerűsíti a munkát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma különösen vágyakozik bármilyen utazásra. Ha a munkahelyén ilyen kiküldetés nem lehetséges, akkor a nyári szabadságát kezdi el megtervezni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehetséges kisebb nyereség a szerencsejátékokban, vagy a megszokottnál nagyobb pénzáramlás. Ma kiváló az intuíciója, biztos ösztöne van, mégis játsszon igazságosan!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A partnerével egy újabb kereskedelmi tevékenységbe kezdhet, ami hosszú távon mindenképpen sikeresnek bizonyul.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy egészségügyi kúra miatt útra- kelhet. Ma új, fiatalabb kolléga érkezhet munkahelyére, akivel szellemileg azonnal egymásra találnak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha üzleti tárgyaláson vesz részt, az most nagyon szerencsés, mert ön ügyesen forgatja a szavakat, és megvan az a képessége, hogy gyorsan kiismeri a partnereit.


Az egészséges életvitelhez elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az egészséges életvitelhez elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel. Az emberek többsége nem iszik elegendő ­mennyiségű folyadékot. Pedig ha a szervezet folyadékot veszít, a vízzel együtt ásványi sók is távoznak a szervezetből, amit pótolni kell. Amit csak vita...

Legyen gyanús a klímaberendezés közelében érezhető szúrós, kellemetlen szag!
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem kell lemondani a klímaberendezések használatáról hőségriadók idején, de legalább évente egyszer ki kell tisztíttatni és karban kell tartani a hűtő-fűtő berendezéseket, ellenben komoly egészségügyi kockázattal járnak. Évente egyszer illik átnézetni a klímákat, ...
hirdetés