Napi horoszkóp – 2018. június 29.

Napi horoszkóp – 2018. június 29.
© Illusztráció: Freaking News
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a Merkúr belépett az Oroszlán jegyébe, az ön ötödik sorsterületére. Ennek a bolygóállásnak a kulcsszava: alkotni. Agya ma nagyon gyorsan pörög.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr az ön negyedik sorsterületén átutazva kvadrátot alkot az Uránusszal, ami önt a családtagjaival vitatkozásra készteti.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr belépett ma az Oroszlán jegyébe, ez optimista életszemléletet kölcsönöz önnek. Ön rendelkezhet racionális életszemlélettel, most mégis hajlamos a konokságra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Merkúr belépett az ön második sorsterületére és kvadrátot alkot az Uránusszal, ez üzleti vagy kereskedelmi területen nem hoz elégedettséget.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önnek erőssége a kiváló vezetői képessége és a kitartás. Véleménye kinyilvánításában azonban gyakran esik túlzásba, fejlesztenie kell rugalmasságát.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az uralkodó planétája belépett az optimista Oroszlán jegyébe. Most igen kreatív gondolkodással van megáldva, elképzelhető, hogy ez írásra sarkallja önt vagy valami újdonságban jeleskedik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szabadidejét teljesen kihasználja, annak minden percét kiélvezi, csatlakozhat valamilyen csoporthoz vagy egyesülethez.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok mindenhez van tehetsége, ügyes szervező, könnyedén leegyszerűsíti a munkát és azt is tudja, hogyan kell a hatáskört átruházni másokra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehetőség mutatkozik utazásra, más kultúrák megismerésére. Lehetséges, hogy fiatalokkal magasröptű viták kellős közepén találja magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai nap nem alkalmas üzleti tárgyalásokra, ne is próbálkozzon vele. Tartózkodjon a szerencsejátékoktól is, igen kedvezőtlen helyzetben van a Merkúr az ön nyolcadik sorsterületén.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Élénk szellemi kapcsolatra van szüksége a párkapcsolatában is, valószínűleg ezt meg is kapja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Új ötleteivel ma munkáját hatékonyabbá teheti, ezt felettesei értékelhetik, és vezetői pozícióval bízhatják meg. Jó kap­cso­latteremtő adottságával eléggé könnyedén elfogadtatja magát munkatársaival is.


Illusztráció: Pixabay
Budapest - A napsütés, a leégés okozta daganatos megbetegedések veszélyeire figyelmeztetett Wikonkál Norbert, a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának egyetemi tanára az M1 aktuális csatornán kedden. Fontos az évi egyszeri szűrés, mivel az emberekben még nem tudatosult a...

collage-ohne-titel-70
Földünkön megannyi csodabogár él, közülük mutatunk be most 5 extrém esetet: köztük azt a férfit, aki a világon a legtöbb piercinget viseli a testén. Egy kommentelőt idézve, megnéznénk, ahogy egy repülőtéren ahol átvizsgálják fémdetektoral... Forrás: youtube / [ TOP 5 ] MAGYAR [related-...
hirdetés