Napi horoszkóp – 2018. június 29.

Napi horoszkóp – 2018. június 29.
© Illusztráció: Freaking News
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a Merkúr belépett az Oroszlán jegyébe, az ön ötödik sorsterületére. Ennek a bolygóállásnak a kulcsszava: alkotni. Agya ma nagyon gyorsan pörög.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr az ön negyedik sorsterületén átutazva kvadrátot alkot az Uránusszal, ami önt a családtagjaival vitatkozásra készteti.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr belépett ma az Oroszlán jegyébe, ez optimista életszemléletet kölcsönöz önnek. Ön rendelkezhet racionális életszemlélettel, most mégis hajlamos a konokságra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Merkúr belépett az ön második sorsterületére és kvadrátot alkot az Uránusszal, ez üzleti vagy kereskedelmi területen nem hoz elégedettséget.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önnek erőssége a kiváló vezetői képessége és a kitartás. Véleménye kinyilvánításában azonban gyakran esik túlzásba, fejlesztenie kell rugalmasságát.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az uralkodó planétája belépett az optimista Oroszlán jegyébe. Most igen kreatív gondolkodással van megáldva, elképzelhető, hogy ez írásra sarkallja önt vagy valami újdonságban jeleskedik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szabadidejét teljesen kihasználja, annak minden percét kiélvezi, csatlakozhat valamilyen csoporthoz vagy egyesülethez.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok mindenhez van tehetsége, ügyes szervező, könnyedén leegyszerűsíti a munkát és azt is tudja, hogyan kell a hatáskört átruházni másokra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehetőség mutatkozik utazásra, más kultúrák megismerésére. Lehetséges, hogy fiatalokkal magasröptű viták kellős közepén találja magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai nap nem alkalmas üzleti tárgyalásokra, ne is próbálkozzon vele. Tartózkodjon a szerencsejátékoktól is, igen kedvezőtlen helyzetben van a Merkúr az ön nyolcadik sorsterületén.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Élénk szellemi kapcsolatra van szüksége a párkapcsolatában is, valószínűleg ezt meg is kapja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Új ötleteivel ma munkáját hatékonyabbá teheti, ezt felettesei értékelhetik, és vezetői pozícióval bízhatják meg. Jó kap­cso­latteremtő adottságával eléggé könnyedén elfogadtatja magát munkatársaival is.


Budapest - A napsütés, a leégés okozta daganatos megbetegedések veszélyeire figyelmeztetett Wikonkál Norbert, a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikájának egyetemi tanára az M1 aktuális csatornán kedden. Fontos az évi egyszeri szűrés, mivel az emberekben még nem tudatosult a...

Földünkön megannyi csodabogár él, közülük mutatunk be most 5 extrém esetet: köztük azt a férfit, aki a világon a legtöbb piercinget viseli a testén. Egy kommentelőt idézve, megnéznénk, ahogy egy repülőtéren ahol átvizsgálják fémdetektoral... Forrás: youtube / [ TOP 5 ] MAGYAR [related-...
hirdetés