Napi horoszkóp – 2018. június 6.

Napi horoszkóp – 2018. június 6.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a szavak pergően és szaporán áradnak önből, nagyfokú kíváncsiság jellemzi. Ma többet beszél egy perc alatt, mint amennyit hallgat egy hónapban.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Rendszerint nagyon jól bánik a pénzzel, így van ez ma is, nem élete nagy bizniszét köti meg, de panaszra nincs oka.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Gyors gondolkodású, néha nagyobb szellemi kihívásra vágyik, ma ez a vágya teljesülhet. Egy enyhe diszharmonikus fényszög is beleavatkozik a mai napba, kérjen másoktól tanácsot.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kisebb belső feszültség nyugtalanítja, gyakori a hangulatváltozása és a lazításra való képtelensége, ez nehézséget okozhat az érzelmek területén.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma minden kis apróságon kiakadhat, figyeljen oda és a nehézségekkel nézzen azonnal szembe!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kevés fizikai erőt érez ma önmagában, minden valószínűség szerint semmi kedve sem lesz ma birokra menni senkivel. Jó lenne, ha nyugton tudna maradni és megpróbálna relaxálni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma a munkahelyén nem túl jó a hangulat, a legjobban akkor cselekszik, ha nem csak a saját hasznát nézi, meg kell próbálnia mások hasznára lenni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold támogatni fogja önt ma a kreativitásban, jobbnál jobb módszerek jutnak az eszébe, azonban a szerencsejátékokat jobb, ha messze elkerüli.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Családi élete most némi zavart okoz önnek, komolyabb változáson megy keresztül.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kommunikációja olyan zavart és homályos lehet a mai napon, hogy ebből kisebb-nagyobb félreértések adódhatnak közvetlen környezetében. Ha lehet, a legvilágosabban fejezze ki magát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nem túlzottan tárgyilagos, ez az idő nem alkalmas a hazardírozásra. Némi veszteség is érheti a mai nap folyamán.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem a valóságnak megfelelően látja magát és másokat sem. Nem jó időszak a mai semmiféle tárgyalásra. Próbáljon meg inkább csak hátradőlni és megfigyelni mi történik ma ön körül.


Nem kell alaposan vizsgálnod a rajzot, elég csak rápillantanod, és a legelső dolog, amit megpillantasz, máris sokat elárul a személyiségedről. Te mit látsz? Persze a legtöbb ember egy idő után már mindkét figurát felfedezi a rajzban, de ne feledd, az első meglátásod árulkodik rólad. Ha először...
Sok embernek jelent problémát az, hogy tömegközlekedési eszközzel utazzon
Debrecen - Van, akit a zárt terek töltenek el alig leküzdhető szorongással, akadnak, akikből mások figyelme vált ki ilyen érzést, s előfordulnak, akiket például a pókoktól tör ki a „frász”. A lényeg: a fóbiás szorongás a kiváltó inger jelentette veszélyhez mérten aránytalanul nagy, s ha klinikai szi...
hirdetés