Napi horoszkóp – 2018. június 8.

Napi horoszkóp – 2018. június 8.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20)

Fektesse a hangsúlyt most azokra a feladatokra, melyeket egyedül nem tud megoldani. Számíthat segítségre, hiszen kiegyensúlyozott, határozott.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bár sok a kötelezettség, szakít időt, hogy lazítson. Olyan programokat szervez magának, melyek valódi felüdülést jelentenek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Olyan ügyeket vesz a kezébe, melyek ott lapulnak jó ideje a fiók mélyén, de most valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag azt érzi, most végre lezárhatja azokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hiába próbálná magára erőltetni a nyugalmat, elég egy apró szikra és máris robban. Ezért kerülje az olyan helyzeteket, ahol nézeteltérésre számíthat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bár érzi, hogy lassan elérkezik a teljesítőképessége határáig, mégsem tud ellenállni egy ajánlatnak.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hiba csúszott a számításaiba. Nem úgy jönnek az eredmények, ahogyan azt eltervezte és emiatt egyre idegesebb. Álljon meg pár percre és gondolja át, hova indult és milyen akadályokat küzdött le.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne úgy gondolkodjon, mintha ön lenne az egyetlen túlélő itt a Földön. Fontos, hogy kimutassa, mit érez és mit vár el.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Merjen segítséget kérni, hiszen ez semmit nem von le az érdemeiből. Sőt! Ezzel megmutatja, hogy bizony ön is ember, aki képes felismerni a hiányosságait.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyan ajánlatot kap, amelynek nehezen tudna ellenállni, fejest ugrani azonban nem mer. Beszélje át a lehetőségeit olyan emberekkel, akik ismerik önt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Menekül az olyan helyzetek elől, ahol érzi a feszültséget. Sajnos néha azonban ezt későn ismeri fel, így belekeveredik felesleges szócsatákba.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár most elsősorban szellemi kihívásokat keres, nem hanyagolhatja el az érzelmi életét sem.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Határozott és elszánt, emiatt azonban nem veszi számításba a környezetében élők lehetőségeit és képességeit. Olyan elvárásokat támaszt, amelynek nem tudnak megfelelni és ez feszültté teszi.


collage-ohne-titel-53
Lehetséges, hogy intelligensebb vagy a többi ismerősödnél? Persze a legtöbb ember azt hiszi magáról, hogy ő a legokosabb a környezetében. És általában őket meggyőzni sem lehet az ellenkezőjéről. De akadnak olyan okos emberek is, akik kellően szerények, és nem hiszik el magukról, hogy okosak. Na ők p...
raka
Nem kell alaposan vizsgálnod a rajzot, elég csak rápillantanod, és a legelső dolog, amit megpillantasz, máris sokat elárul a személyiségedről. Te mit látsz? Persze a legtöbb ember egy idő után már mindkét figurát felfedezi a rajzban, de ne feledd, az első meglátásod árulkodik rólad. Ha először...
hirdetés