Napi horoszkóp – 2018. május 23.

Napi horoszkóp – 2018. május 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Minden bizonnyal ellenállhatatlan vágyat érez a szellemi munka elvégzése iránt, közlésvágya igen erős, hangoztatni akarja véleményét.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az ön számára a vagyonszerzés különösen fontos. Ma a szerzésvágy kiterjed a magánéletre.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az önért felelős bolygó, a Merkúr szemben áll a Jupiterrel. Ez túlzásokra hajlamosítja a munkában és talán a sok feladat elő is idézhet némi egészségügyi panaszt a hangszálakkal kapcsolatban.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai napon előfordulhatnak munkahelyi áthelyezések. Érzelmei erőteljesebbé válhatnak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap most az ön tizenegyes sorsterületéről, az Ikrek jegyéből ragyog, és egy fantasztikus trigont kap a Marstól. Ez önt közösségi tevékenységre szólítja.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a Hold az ön jegyében tartózkodik, ami nagytakarításra biztatja önt. Ne idegeskedjen annyit, mert a feszültség emésztési gondokat okoz. Ezt pontosan tudja, hiszen racionális a gondolkodása.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma kitűnő kapcsolatot tud teremteni kollégáival. Gondot jelenthet azonban, hogy az ön számára kissé nehéz lehet megbirkózni a súlyos felelősséggel.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Rajong az utazásokért, imád külföldi országokban tartózkodni, gyakran él át romantikus kalandokat. Ma egy oktatójával romantikus kapcsolatba kezdhet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mai napja tele lesz megpróbáltatásokkal, próbálja meg jó kedélyét megőrizve átvészelni! Nem kedveli, ha irányítják, most érdemes engedni a szelíd erőszaknak.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma úgy érzi, rátelepszik önre a párja – ezt ne engedje! A közös előrejutás érdekében mozgósítsák az energiáikat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagyon kevés a türelme, folyamatosan siet valahová. Kifejezetten élvezi a kihívást, a versenyt, önmaga előtérbe tolása azonban problémákat okozhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma kissé zárkózottabb lehet, nehezen nyílik meg barátai előtt, pedig mások érdekében mindig meg tudja nyitni szívét. Nagyon tud azonosulni a szenvedéssel és hajlandó magára venni mások terheit.


Nyíregyháza - Egyszerű elbizonytalanodás, avagy elmarad az érzelmi érés? „Úgy érzem, nem halad a kapcsolatunk, egy helyben állunk” – hangzik el a jól ismert mondat, amikor egy párkapcsolat nem halad egyről a kettőre. Az elköteleződés hosszú folyamat, amit nem lehet siettetni. Erről szól pszicholó...
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Csökkent az első lakást vásárlók száma, mikor jöhet a fordulat? Az első lakásukat szándékozni vásárló fiatalok nehezen tartják a lépést az ingatlanpiaci fellendüléssel. Az elmúlt hat évben szinte folyamatosan csökkent a lakásvásárlók között az első ottho...
hirdetés