Napi horoszkóp – 2018. május 24.

Napi horoszkóp – 2018. május 24.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezik, így minden a szája íze szerint fog alakulni. Szinte ég a vágytól, hogy szeretetet adjon és kapjon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr kellemes fényszöget alkot a Plútóval, mindez arra biztatja önt, hogy birkózzon meg az üzleti kihívásokkal.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma nem igazán szeretné praktikus dolgokra fecsérelni drága idejét, sokkal fogékonyabb mások hangulatára, remek alkalom bensőséges eszmecserékre.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Mérleg jegyében most egy kicsit romantikusabb hangulatba ringatja, szeretné a mai napot kedvesével tölteni, amire minden esély megvan. Békés lelkiállapotban van.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önnek ugyan kiváló pedagógiai érzeke van, de ezt ne most és ne a társánál alkalmazza.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)
Ez a csodálatos nagy trigon az égen, a Szűz jegy bevételi forrásait érinti. Remek időszak arra is, hogy örömét lelje sport- vagy más szórakoztató tevékenységben. Szexuális teljesítőképessége határozottan fokozódik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedves, szelíd, barátságos, optimista karaktere miatt általános szimpátiát élvez a munkahelyén.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egyszerre tud vulkán-szerűen feltörni a vágya és az indulata. De képes szenvtelenül végignézni a másikon, hogy abba belefagy a szó.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jellemző lehet önre, hogy ma igazán elkötelezi magát a vallás felé. Az elméje ragyogóan működik. Képességei kiemelkedőek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma képes problémáit rögeszmésen eltúlozni, érzelmileg feszültté válik. Mindent, ami felkelti az érdeklődését, azt alaposan meg akarja vizsgálni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Gyakori vonása a konokság, meglehetősen szélsőségesen használja fel a Mars energiáit.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Odaadó és rokonszenves, és ma tanúbizonyságát is adja magas hőfokú érzelmeinek. Ugyanakkor most egy kicsit szorongósabb lehet, és ez nyomasztó légkört tud teremteni kapcsolataiban.


Illusztráció: getty images
Nyíregyháza - Egyszerű elbizonytalanodás, avagy elmarad az érzelmi érés? „Úgy érzem, nem halad a kapcsolatunk, egy helyben állunk” – hangzik el a jól ismert mondat, amikor egy párkapcsolat nem halad egyről a kettőre. Az elköteleződés hosszú folyamat, amit nem lehet siettetni. Erről szól pszicholó...

Fotó: Pixabay
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Csökkent az első lakást vásárlók száma, mikor jöhet a fordulat? Az első lakásukat szándékozni vásárló fiatalok nehezen tartják a lépést az ingatlanpiaci fellendüléssel. Az elmúlt hat évben szinte folyamatosan csökkent a lakásvásárlók között az első ottho...
hirdetés