Napi horoszkóp – 2018. november 12.

Napi horoszkóp – 2018. november 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Néha lent is kell lenni, hogy értékelhesse, ha fent van. Élje meg ezt a napot úgy, mint egy tanulási folyamatot, hogyan lássa meg a rosszban a jót.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Tudja, kihez lenne érdemes fordulnia, mégis bizonytalan, nem tudja, valóban megbízhat-e benne. Gondolja át, hányszor állt már ki ön mellett!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár szereti a meglepetéseket, a maiaknak valahogy nem tud örülni. A váratlan események, hívatlan vendégek felborítják a napirendjét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha azt tapasztalja, hogy feszült ön körül a légkör, azon gondolkodjon el, nem okozhatja-e ezt éppen az, hogy negatív energiákat áraszt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tele van energiával és ezt úgy próbálja levezetni, hogy egyfolytában új feladatokat keres. Ne várja el azonban, hogy a környezetében élők tartani tudják a lépést.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Határozott elképzelései vannak, de erről nehezen tudja meggyőzni a környezetében élőket. Járjon elöl jó példával, az első eredmények meghozzák a segítők kedvét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szeretné kézben tartani az irányítást, ez azonban nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy elképzelte. Magába nézzen, ne másokat okoljon.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne másokon akarja levezetni a feszültséget, keressen inkább olyan feladatokat, melyek elterelik a figyelmét arról, amit megoldani úgysem tudna.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne másoktól tegye függővé a napját, legyen egy terve, amely természetesen rugalmas annyira, hogy ne kelljen nemet mondania az önt érdeklő kihívásokra.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne legyen tel­hetetlen, minden célját nem érheti el ­egyetlen nap alatt. Rangsoroljon, melyek esetében tart már a célegyenes­ben és figyelmét fordítsa elsősorban ezekre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehéz döntés vár önre, hiszen mást súg a szíve és mást az esze. A következményeket sem lehet előre kiszámítani, így azt sem tudja, milyen irányba lenne érdemes elindulni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Csak az az elfogadható, ha az ön véleménye érvényesül. Emiatt aztán egyre csak nő a feszültség, hiszen meg se hallja azokat a hangokat, amelyek próbálnák felhívni a figyelmét , hogy téves úton jár.


Az interjú addig tart, amíg ki nem mész az ajtón
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Azt is tesztelik, hogy mennyire tudod tolerálni a váratlan és stresszes helyzeteket. Hiába tagadnánk, mindannyiunkban ott van egy kis félsz, aggodalom, amikor állásinterjúra érkezik. Szeretnénk megfelelni, nem akarunk leblokkolni, ezért a nagy nap előtt tükörben p...
Idős korban is jót tesz az arc- és ajakápolás
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az idősebb korosztálynak sem kell feladnia az igényességet és a szépségápolást. A hidegebb hónapok beköszöntével, amikor véget ér a nyári vitamindömping, minden korosztálynak érdemes odafigyelnie arcbőrére. Csörgő Zsuzsanna mesterkozmetikus számolt be róla, hogyan...
hirdetés