Napi horoszkóp – 2018. november 16.

Napi horoszkóp – 2018. november 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Van, amikor megretten az újdonságtól, de ez most valami más. Felébred Önben a kíváncsiság, így hatalmas lendülettel veti bele magát az intéznivalókba.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Néha engedje, hogy elcsábítsák. Ne ragaszkodjon ahhoz, hogy az Ön kezében maradjon az irányítás.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ragaszkodik az elképzeléseihez, így viszont magára marad. Úgy érzi, nincs helyük a kalandoknak, rögtönzésnek, a kitűzött célokat kell megvalósítania.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Csak úgy tudják megoldani a problémát, ha leásnak a gyökeréig. A felszínt kapargatva ugyan átmenetileg megnyugodhatnak a kedélyek, de elég egy szikra, és újra fellobban a vita.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Könnyen kap segítséget, ha kér, ezért használja ki ezt arra, hogy olyan feladatokkal foglalkozik, melyekkel egyedül nem boldogulna.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Mindig akad olyan feladat, amellyel nem szívesen foglalkozik. Ha szerencsés, az adott pillanatban kéznél van a segítség, aki leveszi a válláról ezt a terhet.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nehéz úgy igazságosnak lenni, hogy azzal minden fél egyetértsen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Amikor az utolsó lépéseket is megteszi, és végre lezárja az ügyet, még nem is érzi, mekkora tehertől szabadult meg.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Már reggel is fáradtnak érzi magát, így aztán a felbukkanó akadályok láttán nem csoda, hogy menekülőre fogja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A vitát nem lehet indulatosan lezárni. Ha nincsenek érvei, inkább hagyja el a helyszínt, de ne kezdjen személyeskedni. Azzal ugyanis nem oldja meg a problémát, csak olajat önt a tűzre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem csak egy igazság létezhet. Ahhoz, hogy ezt felismerje, nyitottnak kell lennie a másik fél álláspontjára is. Bele kell helyeznie magát az ő helyzetébe, már amennyire ez egyáltalán lehetséges.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Tegye félre azokat a terveket, melyeket egyedül nem tud kivitelezni, és foglalkozzon olyan feladatokkal, amelyeket félrevonulva, csak magára számítva is megold.


Budapest - A kisgyermekek a felnőttekhez hasonlóan figyelembe veszik a kontextust, a múlt eseményeit, és más személyek tudását is a társas helyzetekre vonatkozó döntéseik meghozásakor - derül ki az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) és a Közép-Európai Egyetem (CEU) tudósainak közös kutatásából, am...
A nehéz gyerekek többségükben egyfajta negatív kódot hordoznak
Nyírpazony - Már szülőként sem bírunk velük, és bár megoldást a problémákra az óvónőktől, pedagógusoktól várunk, nevelési módszerek, eszközök hiányában gyakran ők is kudarcot vallanak a mostani gyerekekkel. Ők az Alfa-nemzedék, a 2010 után születettek, akik olyan változást hoznak majd el a világban,...
hirdetés