Napi horoszkóp – 2018. november 17.

Napi horoszkóp – 2018. november 17.
© Illusztráció: ThoughtCo
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha változni szeretne, tegye ezt apránként. Akad olyan szokása, melytől szabadulni szeretne, több is. De ne egyszerre vetkőzze le ezeket. Most erős és elszánt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Engedje ki a kezéből az irányítást, így felszabadul a felelősség alól is, hogy mások is Öntől várják a döntéseket.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mindenkinek más jelentheti a kapaszkodót, ez alapján nem ítélhet el másokat, ahogyan az sem elfogadható, ha Önt emiatt megjegyzésekkel illetik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön teremtheti meg a nyugalmat a környezetében, hiszen magabiztos és határozott. Képes kiállni a véleménye mellett és így utat is mutat azoknak, akik elakadnak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne foglalkozzon most olyan kérdésekkel, melyek nem köthetőek közvetlenül a saját érdekeihez. Engedje meg magának ezt az önzőséget.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Mintha egy nagy buborékban létezne, kizárja a külvilágot és csak a saját ügyeire összpontosít. Meg sem hallja a külvilágból érkező szavakat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha azt mondják Önnek, hogy valami lehetetlen, az csak még inkább megerősíti abban, hogy meg tudja csinálni. Így lesz ez a mai napon is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár nehezen indul a napja, de nem adja fel az első nehézségek láttán, inkább próbál erőt meríteni abból, hogy vannak céljai, amikért tennie kell és tudja is, mit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem szívesen beszél az érzelmeiről, de most mégis szükségét érzi annak, hogy valakivel kielemezhesse mindazt, amit megélt az elmúlt napokban.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lassítson, hiszen az elmúlt napok rohanása és a feszültség már nyomot hagyott az idegein. Fáradt, ideges és képtelen összpontosítani.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az éremnek mindig két oldala van, ezért is lenne fontos, hogy mások véleményét is kikérje. Beszélgessen olyan emberekkel, akik rendelkeznek tapasztalattal.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Próbálja megőrizni a nyugalmát, hiszen a környezetében így is elég nagy a feszültség. Kell egy ember, aki képes kézben tartani az irányítást


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Szervezetünk változatosabbnál változatosabb tüneteket produkál, ha nem jut elegendő magnéziumhoz, amelynek hiánya komoly megbetegedésekhez vezethet. Ám ha időben felfigyelünk a testünk üzeneteire, megelőzhetjük a bajt. 1. Fokozott édességvágy Nem véletlen, hogy a n...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Közhellyé ismételt tény, hogy a sikeres zsírégetéshez elengedhetetlen az egészséges, szénhidrátcsökkentett étkezés, valamint a rendszeres testmozgás. Nem fogunk hazudni, ez továbbra is igaz, de annak érdekében, hogy megkönnyítsük a testsúlyukkal küzdők dolgát, összeg...








hirdetés