Napi horoszkóp – 2018. november 2.

Napi horoszkóp – 2018. november 2.
© Forrás: ThoughtCo
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold átlépett a Szűz jegyébe. Ez egy kicsit túl magas tempót diktál. Ha ma dolgoznia kell, akkor nem lesz könnyű napja. Akár egy veszekedés is kipattanhat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma ne kapkodjon, várjon még a komoly döntések meghozatalával. Járjon el célzottan, lassan és óvatosan. Ne próbáljon semmit erőszakosan elérni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valami nem sikerül és ez elkedvetleníti. Tegyen félre egy mára tervezett találkozót. Meglátja, felszabadultabbnak érzi magát ezután.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A hirtelen cselekedetektől tartózkodnia kell. Minden baj forrása lehet, ha elhamarkodottan von le következtetéseket. Ez különösen kapcsolataira vonatkozik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lelkesen és vidáman töltheti az egész napját. A Vízöntő jegyében álló Mars sok sikert ad, lelkesíti önt. Teljes erővel beszáll segíteni mindenhol, ahol szükség van önre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Szűz jegyében áll. Legyen nyitott a kompromisszumokra, különben szemellenzősnek fogják tartani. A sértő szavakat sajnos nem lehet visszavonni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az intim családi ügyek zökkenőmentesen alakulnak és jó menedék lesz a családi fészek a világ zaja elől. Ha születésnapot ünnepelnek, hívja meg ön a vendégeket!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok minden történik ma, talán nem is tud majd pihenni sem. Mindenki öntől akar kérni valamit. Meg kell mutatnia, hogy ezt jól tudja kezelni, még akkor is, ha ez megerőltető.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon tanácsos elkerülnie a vitás helyzeteket. Legyen óvatos, ha pénzügyi problémákkal kell szembesülnie. Felelőtlenül ne kötelezze el magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A kedvező aspektusokat használja ki. Próbáljon csakis a saját feladatára koncentrálni. Ön érzi, hogy meddig tart a teherbíró képessége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Képességei ma teljes mértékben megnyilvánulnak. Kitűnő benyomást tesz az emberekre, akikkel találkozik. Bárhol jár, ismerősökkel, jó barátokkal fut össze.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Reformokat tervez a családi pénzek kezelésében. Persze nem először fogadja meg, hogy ezentúl másként lesz minden.


A szépítkezés sosem fog kimenni a divatból, manapság is előszeretettel használnak különféle kozmetikumokat a nők
Nyíregyháza - A múltban hajmeresztő praktikákkal próbálták kívánatosabbá varázsolni magukat a nők. Az öregedéstől való félelem egyidős az emberiséggel, mint ahogy az is, hogy a hölgyek megpróbálják a lehetetlent: örökké szépnek maradni – mondta a szépségkultuszról tartott előadásában Kovácsné Mag...

Az ősz színei és illatai megnyugtatnak
Debrecen - Néhány tanács betartásával sokat tehetünk a közérzetünk javításáért. Ősszel, a verőfényes napsütés elmúltával, ahogy beköszönt a hűvösebb időjárás, egyre többen tapasztalnak hangulati nyomottságot. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy kihasználjuk a kellemes őszi idő nyújtotta le...
hirdetés